ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
ΓΟΝΕΩΝ   ΝΟΜΟΥ    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
΄΄   Ο  Ι   Α  Γ Ι Ο  Ι    Π  Α  Ν  Τ  Ε   Σ    ΄΄
Κουντουριώτου 21- 2ος  όροφος τ.κ. 54625
Θεσσαλονίκη Τηλ.2310552-140 φαξ 552-821

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Της Τετάρτης 22  Δεκεμβρίου 2010

 

Σας γνωρίζουμε ότι ο Κεντρικός  Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Νομού Θεσσαλονίκης « Οι  Άγιοι Πάντες» ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1929 με έδρα τη Θεσσαλονίκη .Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος πολυτέκνων στη Βόρεια Ελλάδα και έχει εγγεγραμμένα μέλη 9.500   οικογένειες , δηλαδή 19.000 γονείς και περισσότερα από 40.000 παιδιά.

 

Η δραστηριότητα του συλλόγου είναι μεγάλη και σε πολλούς τομείς, ιδιαίτερα όμως στον πολιτιστικό ,κοινωνικό, μορφωτικό και εθνικό.
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων αυτών και σε συνεργασία με τον Πρόεδρο και  τα μέλη του Συλλόγου Ολυμπιονικών διοργανώθηκε εκδήλωση για τις (40) υπερπολύτεκνες οικογένειες μέλη του Συλλόγου μας  στις όποιες  δόθηκαν από τους Ολυμπιονίκες μας δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ .

 

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ολυμπιονικών κ.Γιώργος Σιγάλας μεταξύ άλλων δήλωσε : Ο Σύλλογός  μας θα είναι αρωγός στις προσπάθειες  σας κ.Θεοτοκάτε και κοντά στα μέλη σας, θα κάνουμε ότι μπορούμε  έτσι ώστε να βοηθήσουμε όσες οικογένειες μπορούμε. Σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση και την τιμή που μας κάνατε να βρεθούμε σήμερα μαζί σας και να βοηθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας όσο μπορούμε .Να είσθε βέβαιοι ότι θα συνεχισθεί η συνεργασία μας ώστε να βοηθήσουμε εμείς οι Ολυμπιονίκες τους Ολυμπιονίκες της ζωής.

 

Η κα Βούλα  Πατουλίδου  μεταξύ άλλων δήλωσε πως το τίμημα για τον αθλητισμό είναι μεγάλο   και  λυπάμαι που έμεινα μόνο με ένα παιδί, πραγματικά ήθελα περισσότερα.

Αισθάνομαι υπέροχα ανάμεσα σε τόσες οικογένειες με 8-10 και 13 παιδιά, αυτές οι οικογένειες πρέπει να είναι παράδειγμα για όλους και να έχουν τον σεβασμό και την συμπαράσταση της πολιτείας και της κοινωνίας  και ο Σύλλογός μας αυτό κάνει σήμερα .Θα συνεχίσουμε την συνεργασία  ώστε να βοηθήσουμε την πολύτεκνη οικογένεια που το αξίζει και έχουμε υποχρέωση γι’αυτό. 

 

Ο κ.Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος  ευχαρίστησε τον Πρόεδρο των Ολυμπιονικών και τους Ολυμπιονίκες  για την  γενναία αυτή προσφορά τους προς τον Σύλλογο και τα μελή, για την επίσκεψη στα γραφεία του συλλόγου αλλά και για την υπόσχεσή τους για την συνεργασία  που θα συνεχισθεί.

 

Στον Πρόεδρο των Ολυμπιονικών κ.Γιώργο Σιγάλα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων κ.Θεοτοκάτος  για την ευαισθησία  τους και την συνεργασία του επέδωσε τιμητικά το μεταλλείο του Συλλόγου και μία ασημένια εικόνα των Αγίων Πάντων.Τέλος ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα, Καλή Χρονιά  και Ευλογημένη.  

 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν  εκτός  των προαναφερθέντων, μέλη του δ.σ του Συλλόγου Πολυτέκνων και οι Ολυμπιονίκες : Αναστασία Κελεσίδου ,Γιάννης  Σιδηρόπουλος ,Γιώργος Μποζίδης και Παναγιώτης  Ποικιλίδης. 

Γραφείο Τύπου

Πρόσφατα άρθρα