Επειδή το θέμα της απρόσκοπτης έκδοσης εισιτηρίων μειωμένου κομίστρου για τους πολύτεκνους από τα ΜΜΕ του Ν. Αττικής δεν έχει επιλυθεί παρά τις συνεχείς οχλήσεις προς τους αρμοδίους Υπουργούς και Προϊσταμένους των Οργανισμών, η ΑΣΠΕ απέστειλε την ακόλουθη επιστολή :

 

Αρ. Πρωτ. 13

Αθήνα, 8/1/2019

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ

Αξιότιμη                                                                                       

Κυρία Έφη Αχτσιόγλου                                                                         

Υπουργό Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης και Κοιν. Αλληλεγγύης

Σταδίου 29, Τ.Κ. 101 10 Αθήνα

ΘΕΜΑ: Μειωμένα εισιτήρια πολυτέκνων

              

Κυρία Υπουργέ,

Η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος, που εκπροσωπεί τις 208.000 πολύτεκνες οικογένειες της Χώρας μας, σας παρακαλεί να εκδώσετε άμεσα τη σχετική απόφαση του Υπουργείου σας, προκειμένου ο Ο.Α.Σ.Α. να εκδίδει μειωμένα εισιτήρια σε ποσοστό μείωσης κομίστρου 50%, καθώς και προσωποποιημένες κάρτες μειωμένου κομίστρου για τους πολυτέκνους, με την επίδειξη στα εκδοτήρια της πολυτεκνικής τους ταυτότητας, με την προϋπόθεση ότι αυτή θα είναι θεωρημένη και θα βρίσκεται σε ισχύ.

Επί τούτοις, σας γνωρίζουμε, Κυρία Υπουργέ, η προθεσμία εκδόσεως από τον Ο.Α.Σ.Α. μειωμένων κομίστρων για τους πολυτέκνους έληξε στις 31/12/2018 και η Συνομοσπονδία μας γίνεται αποδέκτης έντονων παραπόνων εκ μέρους πολύτεκνων οικογενειών, δεδομένου ότι δεν εκδίδονται μειωμένης τιμής εισιτήρια για τους πολυτέκνους και τα τέκνα τους.

Κοινοποίηση : Ο.Α.Σ.Α.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Για την ΑΣΠΕ

                     Ο Πρόεδρος                                                                Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας            

Βασίλειος Θεοτοκάτος                                            Ευστάθιος Αδαμόπουλος  

Πρόσφατα άρθρα