Συνάντηση Μακαριωτάτου με τα μέλη της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος

        Με τα μέλη του προεδρείου της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Μακαριώτατος. «Συζητήσαμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνοι» είπε μετά το πέρας της συνάντησης ο Αρχιεπίσκοπος. «Η Εκκλησία αντιμετωπίζει με ενδιαφέρον τα προβλήματα των πολυτέκνων και θα κάνει ότι μπορεί για να συμβάλει στην αντιμετώπισή τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

        Από την πλευρά του ο πρόεδρος της συνομοσπονδίας κ. Θεοτοκάτος δήλωσε: «Θέσαμε τους προβληματισμούς μας σχετικά με την υπογεννητικότητα. Θα πρέπει να υπάρξει μια ανάληψη πρωτοβουλιών για να ανατρέψουμε αυτή την εφιαλτική κατάσταση, καθώς δεν είναι μόνο η υπογεννητικότητα, αλλά συντελείται και μια πληθυσμιακή αλλοίωση. Θα πρέπει να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση. Ο Μακαριώτατος με συγκεκριμένες προτάσεις μας είπε πως πρέπει να εργαστούμε. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι κάτι θα γίνει, διότι αλλιώς δεν μπορούμε να περιμένουμε μοιρολατρικά πότε θα φτάσει το τέλος αυτής της πατρίδος. Πιστεύουμε ότι η Εκκλησία που ήταν πάντοτε η δύναμη αυτού του έθνους θα είναι πάντοτε μπροστάρης στον αγώνα μας».

{mosimage}

Περισσότερα: http://www.archdiocese.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=771:2011-01-11-09-15-32&catid=19:2010-01-26-08-03-09&Itemid=268

Πρόσφατα άρθρα