Από συνάδελφο πολύτεκνο αναπληρωτή εκπ/κό, λάβαμε την ακόλουθη επιστολή που ευχαρίστως δημοσιεύουμε..
 
Σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε στον ιστότοπο σας την ακόλουθη ανακοίνωση, η οποία αποσκοπεί στην πρόσκληση πολυτέκνων αναπληρωτών εκπαιδευτικών για την δημιουργία επιτροπής για την κοινή διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας. Επίσης ει δυνατόν να προωθήσετε το παρόν e-mail και στους κατα τόπον συλλόγους πολυτέκνων, ώστε να το γνωστοποιήσουν και αυτοί με την σειρά τους προς κάθε ενδιαφερόμενο.
 
Σύσταση Επιτροπής Πολυτέκνων Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών
Ονομάζομαι Μόσχος Δημοσθένης και είμαι πολύτεκνος αναπληρωτής εκπαιδευτικός β΄θμιας ΠΕ 78 (Νομικών). Οι εξελίξεις τρέχουν και πρέπει να τις προλάβουμε πριν μας προλάβουν σχετικά με τους φημολογούμενους διορισμούς στην εκπαίδευση. Παίρνω την πρωτοβουλία λοιπόν, να μαζευτούμε όλοι οι πολύτεκνοι εκπαιδευτικοί και να δούμε συλλογικά πως μπορούμε να προασπίσουμε τα συμφέροντά μας και κατ΄ επέκταση την αξιοπρέπειά μας. Η διαδικασία -όπως την φαντάζομαι- είναι οι εξής: Πρώτον να "βρεθούμε " ηλεκτρονικά με την έννοια της καταγραφής και της δημιουργίας ηλεκτρονικού χώρου επικοινωνίας (π.χ facebook) κλπ. Δεύτερον εί δυνατόν να ορίσουμε και ένα ραντεβού δια ζώσης, ώστε να τα πούμε και από κοντά και να ορίσουμε τις δράσεις μας! Σημειωτέον ότι πρέπει να κινηθούμε πολύ γρήγορα!!! (μέσα στον Δεκέμβριο.)

Συνεπώς:
1)Αποστείλατε ένα μαιλ στο ταχυδρομείο μου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) με τα στοιχεία σας (Όνομα, Επώνυμο, κινητό, μαιλ και σε ποιόν κλάδο ανήκετε)
2)Ενημερώνουμε όποιον πολύτεκνο συνάδελφο γνωρίζουμε (κυρίως αναπληρωτή/ωρομίσθιο/αδιόριστο) ώστε να έρθει και αυτός σε επικοινωνία (στο μαιλ που αναφέρω προηγουμένως).
3)Η δράση αυτή αφορά και την Α΄θμια και την Β΄ θμια εκπαίδευση.

Πρόσφατα άρθρα