Λευκάδα, 20/05/11

Αγαπητέ κύριε/κυρία,

αξιολογώντας τις πρόσθετες οικονομικές δυσκολίες που οι πολύτεκνες οικογένειες αντιμετωπίζουν αυτή την περίοδο, όντας “ξεχασμένες” από το κράτος, και με αποδοχές που βαίνουν φθίνουσες, αποφασίσαμε να παράσχουμε εμείς μια μικρή βοήθεια.

Θα θέλαμε λοιπόν, να συνδράμουμε τις οικογένειες αυτές, ώστε να μπορέσουν να κάνουν και φέτος διακοπές, παρ’ όλες τις δυσκολίες που έχουν, που ίσως τις απέτρεπαν από το να σκέφτονται κάτι τέτοιο.

Για αυτό, τον λόγο θα προσφέρουμε διαμονή στις δύο ξενοδοχειακές μας μονάδες, Rouda Bay Hotel & Ionian Paradise, στην πανέμορφη Λευκάδα, με 100% έκπτωση για τους μήνες Ιούνιο, και μετά τις 15 Σεπτέμβρη, και 50% έκπτωση για τον Ιούλιο, στην συμμετοχή των δικαιούχων εισιτηρίων Τουρισμού για την διαμονή και το πρωινό τους.Πληροφορίες σχετικά με τις ξενοδοχειακές μας μονάδες θα βρείτε στα site www.0123.gr,  www.roudabay.gr & www.ionianparadise.gr.

Όσο για τις οικογένειες που δεν δικαιούνται εισιτήρια, ας επικοινωνήσουν μαζί μας, αναφερόμενοι ότι ανήκουν στον σύλλογό σας, ώστε να τους κάνουμε μια πολύ καλή προσφορά, σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Το όφελος δε, που η Λευκάδα προσφέρει στον κάθε επισκέπτη, πέραν τις ομορφιάς της και των παραλιών της, είναι διπλό και από οικονομικής απόψεως, αφού έχει πρόσβαση μέσω γέφυρας και όχι πλοίου, και άρα πολύ λιγότερα έξοδα.

 Με εκτίμηση,
Μανωλίτσης Αλέξανδρος
 
Ionian Paradise
Nidri of Lefkas, Greece
Tel: +30 2645 0 92268-92197
Fax: +30 2645 0 93025
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://
www.ionianparadise.gr www.0123.gr 
Rouda Bay Hotel
Poros of Lefkas, Greece
Tel: +30 2645 0 95634-5
Fax: +30 2645 0 29285
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://
www.roudabay.gr www.0123.gr 
  

Πρόσφατα άρθρα