Η Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στη μεγάλη αίθουσα του Ξενοδοχείου DIVANI CARAVEL, βράβευσε 835 πολύτεκνους μαθητές και σπουδαστές που διακρίθηκαν στο στίβο της μάθησης το έτος 2019.

Η εκδήλωση – θεσμός της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών διοργανώνεται για 30 συνεχόμενα χρόνια και αφορά στη βράβευση των αριστούχων παιδιών πολύτεκνων οικογενειών καθώς και των πολύτεκνων γονέων που αρίστευσαν στις σπουδές τους ή απέκτησαν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών.

Η βράβευση αφορούσε αριστούχους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου με γενικό βαθμό 18,5 και 18  και άνω αντίστοιχα, εισαχθέντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ με βαθμό πρόσβασης που ξεπερνά τη βάση του 10, πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ, κατόχους ΜΑΣΤΕΡ και κατόχους ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ.

Για όγδοη συνεχή χρονιά η βράβευση των διακριθέντων πολυτέκνων μαθητών και σπουδαστών κατέστη εφικτή χάρις στο αμέριστο και αδιάλειπτο ενδιαφέρον του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ και τη γενναία χορηγία της Ιεράς Μονής. Ο Καθηγούμενος Γέρων Εφραίμ, αφού απηύθυνε χαιρετισμό και παραινέσεις προς τους παρευρισκομένους, παρέδωσε ο ίδιος στους διακριθέντες μαθητές και σπουδαστές, μαζί με τον έπαινο, φάκελο που περιείχε επιστολή, εικόνα και συμβολικό χρηματικό ποσό.

Κατά την εφετινή εκδήλωση τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Δημήτριος Στεργίου, έγκριτος δημοσιογράφος και συγγραφέας, που βραβεύθηκε για την πολυετή αρθρογραφία του για το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος και τη στήριξη των πολυτέκνων οικογενειών.

Η Εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. προσέφερε χρηματικά έπαθλα σε πέντε (5) πολύτεκνες οικογένειες των οποίων δύο (2) παιδιά τους εισήχθησαν συγχρόνως στην Ανωτάτη Εκπαίδευση  κατά το έτος 2019-2020.

Επίσης χορηγοί της εκδηλώσεως ήταν η Ελληνική Φαρμακευτική Βιομηχανία ELPEN και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου ΑΙΓΕΑΣ.

Από το Γραφείο Τύπου της ΕΠΑ

Για να δείτε την ομιλία του Γέροντος Εφραίμ πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε φωτογραφικό υλικό πατήστε ΕΔΩ

 

Πρόσφατα άρθρα