Την 10/9/2017 η επίσημη ''πρώτη" της Π.Ε.Π


Η Παμπειραική Ένωση Πολυτέκνων, για πρώτη φορά φέτος ,πραγματοποίησε γιορτή για τα ''πρωτάκια'' των οικογενειών- μελών της.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Κορυδαλλού η οποία  και παραχωρήθηκε δωρεάν στην ένωση μετά από ενέργειες του προέδρου της ενώ την τίμησε με παρουσία του  ο  Πατήρ Γεώργιος ως εκπρόσωπος της Μητρόπολης  της Νίκαιας. 

Τα παιδιά γέλασαν με την ψυχή τους με τον ανεπανάληπτο κλόουν από τους διασκεδαστές  ''μουσικά μπαλόνια''  ενώ με μεγάλη χαρά αυτά αλλά και τα αδελφάκια τους δέχτηκαν τα δώρα τους  από το προεδρείο του συλλόγου.

Ο πρόεδρος κος Ιωάννης Πάχος στην σύντομη ομιλία του καλωσορίζοντας τα παιδιά και τις οικογένειές τους ανέφερε τα εξής: 



''Κυρίες , Κύριοι συνοδοιπόροι σε ένα δύσκολο έργο, πολυαγαπημένα μας παιδιά, 

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση το νέο Δ.Σ. της ΠΕΠ σας καλοσωρίζει σε αυτήν την εκδήλωση.

Στην πρώτη γιορτή  που διοργανώνεται από τον σύλλογο του Πειραιά ΚΑΙ για τα δικά μας φυντανάκια ,τους μαθητές της πρώτης τάξης.

Όταν αναλάβαμε τα ηνία του συλλόγου ένα όραμα είχαμε : αυτό της προσφοράς στις πολύτεκνες οικογένειες του Πειραιά και παρά τις  αντιξοότητες παραμένουμε ταγμένοι σε αυτόν τον σκοπό.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να περπατήσουν τα μικρά μας σε καινούρια μονοπάτια ξεκινώντας το συναρπαστικό τους ταξίδι στον κόσμο της γνώσης.

Αυτή την τόσο σημαντική γι αυτά στιγμή θέλουμε να χρωματίσουμε με χαμόγελα χαράς κι αισιοδοξίας προσφέροντας τους ένα συμβολικό δώρο : μια σχολική τσάντα , λίγα τετράδια , μια κασετίνα και πολλές -πολλές ευχές για καλή πρόοδο.

Σε πείσμα των καιρών και  των μνημονίων εμείς οι πολύτεκνοι είμαστε εδώ προσφέροντας ελπίδα σε αυτόν τον τόπο. Σε πείσμα των καιρών και των μνημονίων εμείς δεν θα λυγίσουμε και θα σταθούμε βράχοι δίπλα στα παιδιά μας ,θα τα μπολιάσουμε με ήθος,ιδανικά,τιμή και αξίες φωτεινό παράδειγμα για όλους τους Έλληνες.

 Τα δικά μας παιδιά που τα όνειρά τους για το μέλλον ήταν πάντα στριμωγμένα όπως και τα ίδια ,συνήθως σε λίγα τετραγωνικά. Τα δικά μας παιδιά που σπάνια μπορούν να έχουν ότι λαχταρά η ψυχή τους όμως έχουν πλεόνασμα αγάπης που ξέρουν να το μοιράζονται σε εποχές που λείπει η αγάπη για το συνάνθρωπο.

Γι αυτά τα παιδιά που δεν ξέρουν το ''ΕΓΩ'' μα μόνο το ΄΄ΕΜΕΙΣ'' ,που μεγαλώνουν πιο γρήγορα από τα άλλα χάνοντας την ανεμελιά τους , που δεν απαιτούν ποτέ και γι αυτό τους αξίζουν τα πάντα ,  ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ όλοι μαζί θα παλέψουμε και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο.   Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας.''

 

Φωτογραφίες:...  ΕΔΩ

Πρόσφατα άρθρα