ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ατάκα που ακούστηκε στη συνέντευξη Τύπου Στουρνάρα... ΕΔΩ

Το θέμα του οικογενειακού επιδόματος και της κατάργησης του φόρου απαλλαγών επισήμανε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, βάζοντας «τέλος» στο θέμα του αφορολόγητου των παιδιών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Στουρνάρας τόνισε ότι καταργείται το αφορολόγητο και αντί αυτού θα δίνεται επίδομα σε οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη. Ωστόσο, το Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται να κάνει δεύτερες σκέψεις καθώς εξετάζει την πιθανότητα να υπάρξουν αλλαγές στο συγκεκριμένο μέτρο διότι η εικόνα που δημιουργείται είναι ότι τελικά οι οικογένειες με ένα παιδί επιβαρύνονται λιγότερο από τις οικογένειες με τρία παιδιά.

 

Ακούστε τους και ΕΔΩ(στο 51λεπτό του Βίντεο πηγαίνετε)... και θα φρίξετε, αυτοί μας κυβερνούν...

Τα πολυτεκνικά τα έπαιρναν οι έχοντες... τους τα παίρνουμε και τα δίνουμε στις φτωχές οικογένειες με 1, 2 παιδιά!

Συγχαρητήρια κ. Σαμαρά για τις επιλογές σας και ειδικά για τον θεωρητικό τον κ.Τσακλόγλου... 

Που να καταλάβει ο κύριος αυτός, τι σημαίνει φορολογική δικαιοσύνη και φοροδοτική ικανότητα των πολιτών.... Επίσης ότι τα πολυτεκνικά επιδόματα δεν είναι κοινωνικά ή προνοιακά επιδόματα, αλλά αποτελούν κίνητρο δημογραφικό για να αποκτήσουν τα νέα ζευγάρια πολλά παιδιά, ή ότι τα επιδόματα των πολυτέκνων προέρχονται κυρίως, από τους ίδιους τους πολύτεκνους και ότι είναι μία έμμεση μερική επιστροφή ΦΠΑ λόγω των πολλαπλών αγορών, που πραγματοποιούν οι πολυμελείς οικογένειές τους...

Αφού ο θεωρητικός κ. Τσακλόγλου, δεν θέλει τα αφορολόγητα των παιδιών, ας νομοθετήσει την πρόταση μας:

Η πρόταση της ΑΣΠΕ, για ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα, ανέκαθεν ήταν: Το οικογενειακό εισόδημα να διαιρείται διά του αριθμού των μελών της οικογένειας (δηλ. γονέων και τέκνων) και το προκύπτον εισόδημα να φορολογείται ατομικώς. Παράδειγμα: οικογενειακό εισόδημα 30.000 : 6 (πατέρας, μητέρα, τέσσερα τέκνα)ίσον 5.000 ευρώ για τον καθένα. Αυτό το εισόδημα θα φορολογείται ξεχωριστά για το κάθε μέλος της οικογένειας. 

 

 

Απάντηση στον κ. Τσακλόγλου δίνουν και οι σημερινές  Εφημερίδες που μιλούν για Νέο Φορολογικό Ηρώδη,όπου πολ. οικογένεια με 4 παιδιά και οικογ. εισόδημα μόλις 11.000€ έχουν απώλειες έως... και 2500€ το χρόνο!

------

Να τους τα θυμίσουμε πάλι:

ΝΔ για πολύτεκνους: Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα(1ο μέρος);;; 

---

                           Αυτός είναι ο Πάνος Τσακλόγλου.. με σχόλια από enikos.gr

----

 Τα ψεύτικα τα λόγια... τα Μεγάλα! (2ο μέρος). Η αξιοπιστία των υπουργών μας...

 

       Σχετικά με την επίθεση, την οποία υφίστανται οι οικογένειες και, ιδίως, οι πολύτεκνες οικογένειες από τις πολιτικές των δύο τελευταίων ετών!

Πρόσφατα άρθρα