Κάντε κλικ... ΕΔΩ, για να διαβάσετε ολόκληρη τη νέα εγκύκλιο ΥΠΕΚΑ.
ΑΡΘΡΟ 17

Σε περίπτωση ατόμου που εμπίπτει σε περισσότερες από μια ειδικές ομάδες πληθυσμού του άρθρου 17 του ν. 4178/13 επιλέγεται η πλέον συμφέρουσα για τον πολίτη.

Σε περίπτωση που η κύρια ή η δευτερεύουσα κατοικία έχουν επιφάνεια μεγαλύτερη από τους περιορισμούς που τίθενται στο άρθρο 17 σε συνδυασμό με τους αναφερόμενους στα δύο τελευταία εδάφια της παρ. 3 του άρθρου 19 του ν. 4178/13, τότε σε ένα φύλλο καταγραφής υπολογίζεται το ενιαίο ειδικό πρόστιμο με τους μειωτικούς συντελεστές για την τυχόν αυθαίρετη επιφάνεια εντός των περιοριστικών ορίων και η επιπλέον επιφάνεια σε άλλο φύλλο καταγραφής, υπολογιζομένου του ενιαίου ειδικού προστίμου χωρίς τη ανωτέρω μείωση.

31) Παρ. 1 : Διευκρινίζουμε ότι στην έκφραση «ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω» νοείται ίσο ή μεγαλύτερο του ποσοστού 80%.

32) Παρ. 5 : Σε συνέχεια των αναφερομένων στην Εγκύκλιο 3/13 διευκρινίζουμε ειδικότερα ότι η ιδιότητα του τριτέκνου αποδεικνύεται και με το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Το ίδιο ισχύει και για τους πολύτεκνους ή/και με αντίστοιχο πιστοποιητικό αρμόδιας αλλοδαπήςαρχής συνοδευόμενο από πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας ΠολυτέκνωνΕλλάδος.

---

Ο νόμος 4178/2013 για τα αυθαίρετα.. Η αρχική Εγκύκλιος

---

 

Η Επιστολή ΑΣΠΕ που στάλθηκε στον Αν.Υπ. κ. Στ. Καλαφάτη για την εγκύκλιο των Αυθαιρέτων, που περιόριζε την ευνοϊκή διάταξη του νόμου..

Πρόσφατα άρθρα