1. Κάντε κλικ για να διαβάσετε την ερώτηση - αναφορά του Βουλευτή Ν. Νικολόπουλου…  ΕΔΩ

Κάντε κλικ για να διαβάσετε την απάντηση - κοροϊδία του υπουργού, που δεν λέει απολύτως τίποτα...  ΕΔΩ .  Αυτός είναι ο σεβασμός του Κοινοβουλίου από τον υπουργό, κατά τα άλλα έχει συνεχή διαβούλευση με όλους!..

Να πως φθάσαμε στα σημερινά καραγκιοζιλίκια, με ορισμένες Σχολές  να απαιτούν ηλικιακά όρια από τα παιδιά των πολυτέκνων και να μην τα μετεγγράφουν... και ο υπουργός να μην απαντά!

Μήπως περιμένει άραγε,  τα παιδιά μας να γίνουν και αυτά έγκλειστα των φυλακών, για να δείξει κάποια ευαισθησία και σε αυτά; Έλεος πια!..

Πρωθυπουργέ ακούτε;

====

2. Οι προγραμματισμένες για χθες στη Βουλή, ερωτήσεις Βουλευτών προς την πολιτική ηγεσία δεν συζητήθηκαν ...

Η ερώτηση ήταν της Βουλευτού Μαγνησίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Μαρίνας Χρυσοβελώνη προς τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, σχετικά με τις μετεγγραφές των πολυτέκνων, δεν συζητήθηκε λόγω κωλύματος του Α. Λοβέρδου (βρίσκεται στην Κίνα!..)

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την ερώτηση 

Παρά όλα αυτά που έγραφε το esos στις 2/12, η κ. Χρυσοβελώνη έλαβε στις 4/12 μία γραπτή απάντηση στην ερώτηση της, που όμως δεν λέει και πάλι ΤΙΠΟΤΑ - καμία απάντηση στα ερωτήματα… Έλεος πια Υπουργέ! 

--- 

3. Επίκαιρη Ερώτηση Μ.Ιατρίδη: Δώστε λύση στις μετεγγραφές στα ΑΕΙ για τις πολύτεκνες οικογένειες... προγραμματισμένη για 8/12

 Απάντηση Υφυπ Παιδείας:είναι παράνομο να αρνούνται οι Σχολές να δεχτούν παιδιά πολ οικογεν άνω των 23 ετών

 =======

4.  Τα προβλήματα των φοιτητών μας συνεχίζονται...  ΕΔΩ

-

5. Έτσι σέβονται τη Βουλή οι υπουργοί μας και (δεν) απαντούν στις ερωτήσεις  των βουλευτών... κατά τα άλλα έχουμε Κοινοβουλευτική Δημοκρατία! Απάντηση(κάντε κλικ.. η μοναδική). Ευχαριστούμε και πάλι τον βουλευτή Ν. Νικολόπουλο για την ευαισθησία του, που είναι πάντα δίπλα μας και φέρνει τα θέματα μας στη βουλή..

Πρόσφατα άρθρα