•  

    Το Υπ. Παιδείας με ανακοίνωση του, ενημερώνει: 

    Ότι οι ενστάσεις επί των μετεγγραφών θα γίνουν δεκτές και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Δείτε το Βίντεο από την εκπομπή του Γ. Αυτιά στον Σκάϊ με την απάντηση της ΑΣΠΕ.ΕκτύπωσηE-mail
            

    http://www.skai.gr/tv/show/?showid=65626

    Επιλέξτε εκπομπή 12/3…  από το 32ο λεπτό.


    -- 



    • Άρθρο προέδρου ΑΣΠΕ στον Ε.Τ...   ΕΔΩ

  •      Διαβάστε  και...

  •    Τα παπαγαλάκια άρχισαν πάλι να παραπληροφορούν για τις Μετεγγραφές. Ουδέποτε οι πολύτεκνοι ζήτησαν να εισάγονται με χαμηλότερη βαθμολογία...
=====
 ----------------------------------------
Επιστολές που στάλθηκαν στο γραφείο του Πρωθυπουργού και κοινοποιήθηκαν και στην ΑΣΠΕ.
-----
Εξοχότατε κ. Πρωθυπουργέ,

Είμαι πολύτεκνος πατέρας 6 παιδιών που φοιτούν από το νηπιαγωγείο μέχρι και την 3η Λυκείου, καθηγητής στο ΕΜΠ και η σύζυγός μου καθηγήτρια στη Β'θμια εκπαίδευση. Σύντομα ελπίζουμε, όπως πολλοί γονείς, να δούμε τα παιδιά μας να προοδεύουν στη ζωή τους φοιτώντας σε ένα από τα καλά Ελληνικά ΑΕΙ. 

Η προοπτική να συντηρούμε φοιτητές σε διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας είναι απαγορευτική για τα εισοδήματά μας, κάτι που αν δεν επαναφερθεί το μέτρο των μεταγραφών των παιδιών πολύτεκνων οικογενειών, θα κάνει αδύνατη τη φοίτηση τους. Αυτό θα μας απογοητεύσει πάρα πολύ αλλά μπορεί να στερήσει και από την πατρίδα μας κάποια ή κάποιον άξιο επιστήμονα.

Σας παρακαλούμε να κάνετε ό,τι είναι δυνατόν για να επαναφερθεί το μέτρο των μεταγραφών για παιδιά πολύτεκνων οικογενειών. Δε ζητούμε ειδική μεταχείριση στην εισαγωγή των παιδιών μας στα ΑΕΙ, αλλά αφού αυτά υποβληθούν στις ίδιες δοκιμασίες και με  τα ίδια κριτήρια με όλα τα παιδιά της Ελλάδας να δικαιούνται μεταγραφής σε όμορες σχολές κοντά στην οικογένειά τους.

Στο παρακάτω άρθρο μου στο προσωπικό μου blog συζητώ τη σημασία θέσπισης δημογραφικών κινήτρων ως αναγκαία για την επιβίωση της πατρίδας μας.

http://knanagnostopoulos.blogspot.gr/2014/03/blog-post.html

Σας ευχαριστώ, με τιμή,

Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος
Αναπληρωτής Καθηγητής ΕΜΠ
Αναστάσεως 50, 15669 Παπάγου

-----------------------------------
1.
κ.Πρωθυπουργε
Σας απευθυνω υστατη φωνη αγωνιας-παρακλησης-απαιτησης
Μην αφηνετε να κανουν χυδαια πολιτικη οι υπουργοι σας, οι συμβουλοι σας, οι παρατρεχαμενοι σας εις βαρος των πολυτεκνων.
Σταθειτε στο υψος σας, τιμειστε το αξιωμα σας, υλοποιηστε τις υποσχεσεις που μας δωσατε και σας εδωσαν τη θεση που εχετε τωρα.
Πριν ξεψυχησει η τελευταια ελπιδα για τη χωρα μας-πριν θρηνησουμε και για αλλες αυτοκτονιες-πριν σβησει η φλογα στο λιγοστο λαδι που αφησατε στο καντηλι που λεγεται ελλαδα.
Φανειτε Ελληνας-απογονος ηρωων-μαρτυρων.
Ειναι τραγικο να λετε στα παιδια μας με τις πραξεις σας πως ειναι οι τελευταιοι σημαιοφοροι της πιο ενδοξης πατριδας μας και μετα να μας ριχνετε ταφοπλακα παιζοντας το ρολο του νεκροθαφτη....
Βιλλες εχουμε...κουνιες ομως δεν εχουμε....και εθνος χωρις κουνιες ειναι εθνος χωρις μελλον.

με αγωνια κ ελπιδα
μια υπερπολυτεκνη μητερα

Αντιγόνη Παναγοπούλου
---
2.
Και δεύτερη επιστολή από την κα Αντιγόνη Παναγοπούλου για το θέμα των μετεγγραφών
Αξιοτιμε κ.Πρωθυπουργε
Απο την ημερα που γινατε πρωθυπουργος δεν εχετε σταματησει να μας αιφνιδιαζετε και να μας καταπληττετε...και αναφερομαι στους πολυτεκνους και υπερπολυτεκνους της χωρας αυτης....Δεν ξερω αν μας θυμαστε...ειμαστε οι στυλοβατες που λεγατε καποτε...οι αιμοδοτες του εθνους μας που ξαναλεγατε και που θα προστστευατε απο τη λαιλαπα του κακου προκατοχου σας...ναστε καλα που μας φροντιζετε τοσα χρονια...Και την πολυτεκνικη συνταξη κοψατε της αγροτισας μητερας μου.....και το αφορολογητο εισοδημα κοψατε στο μισθο του συζυγου μου για τα προστατευομενα παιδια μας....και τα λιγοστα τροφιμα που παιρναμε μια φορα το χρονο μας κοψατε....και τις μετεγγραφες των παιδιων μας μας στερησατε και δν μπορουν πλεον να σπουδαζουν το αντικειμενο που θελουν κοντα στο σπιτι τους.....και μολις προχθες αφαιρειτε και την εισαγωγη τους με την ειδικη κατηγορια  στα πανεπιστημια.
 Και να σας πω και κατι...ποτε δεν ζητησαμε αυτο που καταργησατε...τις μετεγγραφες θελουμε που ειναι ενα μετρο δικαιο ανθρωπινο λογικο και προπαντων χωρις κοστος.
Γιατι μας πολεματε τοσο αδιακριτα;;
Γιατι μας ποδοπατατε τοσο ξεδιαντροπα;
Γιατι μας υποτιματε τοσο εκδηλα;
Πρεπει να αλλαξουμε την πιστη μας να γινουμε μουσουλμανοι για να απολαμβανουμε ειδικες κατηγοριες;;
Εκει το Στε δεν ειδα να ευσθητοποιειται....
κ.προεδρε..
ελατε αυριο στην εκδηλωση μας....ελατε να παρακολουθειστε τη βραβευση των αριστουχων παιδιων μας...
ελατε να δειτε ποιους πολεματε...ελατε...κοιταξτε τα παιδια μας στα ματια.....κοιταξτε τους γονεις που ματωνουν καθημερινα για να μην συρρικνωνονται αριθμητικα και να μην μαραινονται ποιοτικα  τα βλασταρια μας...που θα μεινουν στις επαλξεις οταν εσεις θα παραδιδετε τη σκυταλη του μελλοντος στους αλλοδαπους.
  Και μετα απο ολα αυτα κοιμηθειτε ησυχος..
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ

Αντιγονη παναγοπουλου 
--
3.Kύριοι κυβερνόντες

Καταργησατε τα πολυτεκνικά επιδόματα, κ
αταργησατε τις φοροαπαλλαγές, καταργησατε τις μεταγραφές φοιτητών, βαλατε φόρο πολυτελούς διαβίωσης στα πολυτεκνικα αυτοκίνητα, και τώρα η απόφαση του ΣΤΕ.
Το άρθρο 25 του Συντάγματος που ορίζει τη προστασία των πολυτεκνων οικογενειών δεν σας λέει τίποτα?  Α
ποδεικνύεται ότι στην Ελλάδα το Σύνταγμα μεταφράζεται και εφαρμόζεται κατά το δοκούν!
Ποιός ανθέλληνας έκανε τη προσφυγή στο ΣΤΕ, και γιατί μονο για τους πολύτεκνους (που πέρνουν και τα λιγότερα μόρια) και όχι για τους αθλητές ή τους μουσουλμάνους?
Σε λίγο στην Ελλάδα, οι Έλληνες θα ειναι μειοψηφία, αυτό δεν σας λέει τίποτα κύριοι καλοταϊσμένοι δικαστές?
Ντροπή, θα σηκωθουν απ΄το τάφο τους όλοι αυτοί που θυσιάστηκαν για αυτή τη χώρα και θα σας κυνηγάνε!
Γιατί εκδικείστε τον Έλληνα "νοικοκύρη", τόσος φθόνος από που πηγάζει?
Θα μπορούσα και εγώ να αρκεστώ σε ένα ή δυο παιδιά, και να μη προβληματίζομαι τώρα ούτε πως θα πληρώσω το χαράτσι ούτε το δάνειο για το μεγαλύτερο σπίτι που αναγκάστικα να πάρω, ούτε για το αν θα στείλω τα παιδιά μου να σπουδάσουν στην επαρχία (δεν συζητάμε καν για εξωτερικό), να οδηγάω BMW X3 1600cc που δεν αποτελεί δείγμα πολυτελούς διαβίωσης, και να μην έχω αναγκαστεί να καταθέσω πινακίδες για το 7θέσιο Ford μου επειδή δεν έβγαινε σε λιγότερο από 2000cc.

Φαίνεται ότι ξεχνάτε ότι
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ

Στρατάκος Εμμ.
Ταξχος Ε.Α. Π.Α.
Πολύτεκνος  
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
4.
 Κύριε υπουργέ,
ελπίζουμε αυτή τη φορά η δικαιοσυνη να ξεφύγει απο την στυγνή νομιμοφάνεια που βλέπει τα δένδρα και χάνει το δάσος, και να ανταποκριθείτε στις ανάγκες του πολύτεκνου και αναξιοπαθουντα, όπως έχει καταντήσει ,ελληνικού πληθυσμού.Μας αποδεικνύει καθημερινά η κυβέρνηση με χίλια νομοθετήματα,την συντονισμενη επίθεση εναντίον μας ποκιλοτρόπως.Γιατι θεωρείτε τοσο μεγαλο αδίκημα την προσφορά νέων σε μια χωρα που πεθαίνει;Μια προσφορά με θυσίες και αίμα κάτω απο τις σημερινές συνθήκες διαβίωσης.Γιατί θεωρείτε την πολύτεκνη οικογένεια εχθρό της κοινωνίας;ΓΙατί ειδικά εμας τους γονείς 4και5 παιδιών μας αναγκάζετε να μην μπορούμε ύστερα απο μια ζωή αγώνων ,να κοιτάζουμε τα παιδιά μας στα μάτια και να τους λέμε ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ,εμεις ειμαστε εδω για σενα.Γιατί θελετε να μας εξαφανισετε;Υπομενουμε τ τις απολύσεις,τις μειώσεις ,τη φορολογία γατί γεννήσαμε για τη χώρα ΠΑΙΔΙΑ,ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,τη χλεύη του καθενός σύγχρονου και μοντέρνου που κρινει Απερίσκετα και με κενότητα ,που κραυγάζει ανοήτως ΑΣ ΜΗ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ...Την ίδια κραυγή με την επίφαση της νομιμότητας ακούμε απο τους ιθύνοντες ,δικαστές,πολιτικούς,αρμόδιους..ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ;... ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΖΩΕΣ;ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.
     Αντισυνταγματικές είναι πολλές απο τις ρυθμίσεις ενάντια στους πολύτεκνους ,κόψιμο επιδόματος ,προστασία κοινωνικά ευαίσθητης ομάδας και πολλά ακόμη που τα γνωρίζετε καλά.Έγιναν χρεία ανάγκης ...Ποιά αναγκη εξυπηρετούμε τωρα εμείς οι ΗΡΩΕΣ...  της ελληνικής οικογένειας;...Ο πολύτεκνος θα μπορούσε να είναι η δύναμη της κοινωνίας ΓΙΑΤΙ δεν επιθυμειτε δυνατές κοινωνίες; Ελπιζω να αποφανθειτε δεόντως, χωρις υποπαραγράφους και υπεκφυγές στο θέμα των πολύτεκνων ,που τώρα είμαστε και παράνομοι ,κατα τη νομιμότητα, που χανει το αισθημα δικαίου οποτε και οπως ορίζει το συμ φερον.. Ποιου;....
 Με εκτίμηση  μια ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΗΤΕΡΑ
Μ.Κ 
 -
5.Επιστολή Ε. Καραμπάτση
 
Στην εφημερίδα «Η ΑΞΙΑ» (15 & 16 Μαρτίου 2014) δημοσιεύτηκε ένα βαρυσήμαντο άρθρο του κ. Βασίλειου Κόκκινου (Επίτιμου Προέδρου του Αρείου Πάγου) με τίτλο «ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ».  Μεταξύ άλλων  ο κ. Βασίλειος Κόκκινος αναφέρει:
«Ο ΑΪΝΣΤΑΪΝ είπε πως τα κοινωνικά προβλήματα δεν αναβάλλονται δια το μέλλον. Γιατί το μέλλον έρχεται χωρίς να το αντιληφθούμε. Η υπογεννητικότητα των Ελλήνων δημιουργεί μοιραίως πρόβλημα διατηρήσεως της ελληνικής φυλής. Για να διατηρηθεί ένας λαός πρέπει να γεννώνται από κάθε μητέρα τουλάχιστον δύο παιδιά. Στην Ελλάδα δεν γεννάται ούτε ένα από κάθε μητέρα , κατά μέσον όρο.
Ήδη η Ελλάδα είναι χώρα γερόντων. Στην Κωνσταντινούπολη και σε όλες τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων οι δρόμοι σφύζουν από νέους. Στην Ελλάδα η πλειονότητα των κυκλοφορούντων πολιτών αποτελείται από γέροντες. Η Πολιτεία όχι μόνον δεν ενθαρρύνει τις οικογένειες προς απόκτηση παιδιών, αλλ’ αντιθέτως τις αποθαρρύνει με το να καθιερώνει φορολογικό τεκμήριο εισοδήματος τη γέννηση τέκνου.
Κατά το Σύνταγμα (άρθρο 21, παρ. 1) η οικογένεια, ως θεμέλιο της συντηρήσεως και προαγωγής του έθνους, τελεί υπό την προστασία του κράτους. Οι δε πολύτεκνες οικογένειες έχουν δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το κράτος (άρθρο 21, παρ. 2). Αλλά πως είναι δυνατόν να υπάρξει συντήρηση και προαγωγή του έθνους όταν δεν αντιμετωπίζεται στοιχειωδώς η υπογεννητικότητα, διά της οποίας η ελληνική φυλή φθίνει, συρρικνούται και βαίνει προς εξαφάνιση;
 Τη λογική αυτή λύση καταργεί το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) με πρόσφατη απόφαση της Ολομελείας, με την οποία κρίθηκαν αντισυνταγματικοί οι Νόμοι 4071/2012 και 3966/2011, που προβλέπουν ότι τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών εισάγονται στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα κατά παρέκκλιση του γενικού συστήματος εισαγωγής και καταλαμβάνουν θέσεις οι οποίες προορίζονται αποκλειστικά και μόνον για υποψηφίους που έχουν την ιδιότητα του μέλους πολύτεκνης οικογένειας. Οι Σύμβουλοι Επικρατείας κατά πλειοψηφία έκριναν ότι τα προνόμια αυτά υπέρ πολύτεκνων οικογενειών είναι ευθέως αντίθετα στις συνταγματικές αρχές της ισότητας και της αξιοκρατείας.
Φαίνεται πως οι δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας που εξέδωσαν την ως άνω απόφαση ζουν σε άλλο πλανήτη.  Γιατί διαφορετικά θα εγνώριζαν ότι τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων στα ΑΕΙ επηρεάζονται κυρίως από την προετοιμασία των υποψηφίων δι’ αρίστων φροντιστών, που διδάσκουν αυτούς αντί υψηλοτάτου ωρομισθίου. Τέτοια προετοιμασία δεν είναι δυνατόν να έχουν τα παιδιά των πολυτέκνων, στερούμενα κατά κανόνα του ατομικού φροντιστηρίου και παρακολουθούντα ομαδικά φροντιστήρια. Ποια ισότητα επομένως προστατεύει το ΣτΕ όταν τα παιδιά των πλουσίων έχουν την προσήκουσα προετοιμασία και καταλαμβάνουν τις θέσεις και των αρίστων αποφοίτων των δημόσιων σχολείων, που δεν έχουν τύχει εξαιρετικής φροντιστηριακής προπαιδείας;»
===========================================================================
Επίσης στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση έχουν δημοσιευτεί σχόλια (με ημερομηνία 12/3/2014) του Καραμπάτση Ευάγγελου (Οικονομολόγου) για την "καρατόμηση" των Πολυτέκνων από την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας:
Δημοσιευμένα Σχόλια Καραμπάτση Ευάγγελου:
Όπως άριστα γνωρίζετε το δημογραφικό πρόβλημα έχει καταστεί για τη χώρα μας το υπ΄ αριθμ. 1 Εθνικό πρόβλημα και απειλεί με αφανισμό τον τόπο μας, αφού τα τελευταία χρόνια οι θάνατοι υπερτερούν σταθερά των γεννήσεων.
Επίσης, ας μη λησμονούμε ότι:
1) Το άρθρο 21 παρ. 2 του Συντάγματος ορίζει ότι «οι πολύτεκνες οικογένειες… δικαιούνται της ειδικής φροντίδας του Κράτους». Με τη διάταξη αυτή, η θέσπιση της οποίας αποσκοπεί στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της Χώρας (βλ. Πρακτικά Βουλής επί του Συντάγματος Συνεδρίαση ΟΘ’/26-4-1975, σελ. 479, 486), παρέχεται μεν, κατ’ αρχή, υπόδειξη προς τον κοινό νομοθέτη για τη λήψη των κατάλληλων μέτρων φροντίδας υπέρ των πολύτεκνων οικογενειών, εξυπακούεται, όμως, ταυτοχρόνως στοιχειώδης απαγορευτικός κανόνας, δεσμευτικός για τον κοινό νομοθέτη, σύμφωνα προς τον οποίο δεν είναι συνταγματικώς ανεκτός ο περιορισμός ή η υποβάθμιση της παρεχόμενης στους πολύτεκνους ειδικής φροντίδας, άνευ αποχρώντος λόγου, στα πλαίσια της αυτής σχέσεως (βλ. ΣτΕ 2773, 2778, 2781/1991). Εν όψει δε της αδιαστίκτου διατυπώσεως της εν λόγω συνταγματικής διατάξεως αλλά και του προαναφερθέντος σκοπού της, η εξυπηρέτηση του οποίου συνιστά και λόγο γενικότερου δημοσίου συμφέροντος (βλ. ΣτΕ 2773/1991), δεν είναι, επίσης, συνταγματικώς ανεκτές, ρυθμίσεις με τις οποίες ορισμένες πολύτεκνες οικογένειες εξαιρούνται της ανωτέρω ειδικής κρατικής φροντίδας, αφού έτσι αναιρείται, ως προς αυτές, η αδιαστίκτως υπέρ των πολυτέκνων οικογενειών επιβαλλομένη από το Σύνταγμα ειδική φροντίδα του Κράτους (βλ. έτσι ΣτΕ 1095/2001, Αρμ 2001, σ. 1081 = ΔΔΙΚΗ 2002, σ. 84 = ΕΔΚΑ 2001, σ. 346 = ΛΟΓΙΣΤΗΣ 2001, σ. 1242 = Αρχ Ν 2003, σ. 287).  
2) Είναι δε χαρακτηριστικό ότι στην τελευταία συνταγματική αναθεώρηση, εν όψει του γεγονότος ότι η κατάσταση της υπογεννητικότητας στη χώρα μας έχει γίνει εφιαλτική και είναι άμεσος ο κίνδυνος να μεταβληθούμε σε μία κοινωνία γερόντων, στο άρθρο 21 του Συντάγματος προτάθηκε και η παρ. 5 σύμφωνα με την οποία «ο σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων αποτελεί υποχρέωση του κράτους».
Τέλος, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:
    Έχει υπολογιστεί ότι το 2030 τα άτομα στην Ελλάδα άνω των 60 ετών θα αποτελούν το 35% του πληθυσμού, τα μέχρι 20 ετών το 15% και οι εργαζόμενοι, όσοι δηλαδή θα είναι ενταγμένοι στο παραγωγικό δυναμικό της χώρας θα είναι μόλις το 34% !
    Ένα Σουηδικό δημογραφικό Ινστιτούτο αποφάνθηκε τον Ιανουάριο του 2001, ύστερα από μελέτη για τις συνέπειες του δημογραφικού προβλήματος στις χώρες του Νότου της Ε.Ε. ότι ο Ελληνισμός σβήνει. Οι Σουηδοί επιστήμονες κάνοντας μαθηματική προβολή των δεδομένων (της χρονικής περιόδου 1991-2001) στο μέλλον με βάση τους δείκτες γεννητικότητας, γήρανσης και θνησιμότητας του πληθυσμού κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το 2100, αν συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς οι Έλληνες θα έχουμε περιοριστεί στο 20% του σημερινού πληθυσμού!
    Τα προβλήματα του πληθυσμού όπως έχει επισημάνει ο Γάλλος δημογράφος Alfred Sauvy, είναι “τόσο θεμελιώδη που εκδικούνται τρομερά εκείνους που τα αγνοούν και καμία χώρα δεν μπορεί να ζήσει αν δεν πιστεύει στη ζωή”.
    Προ ολίγων ετών το δημογραφικό χαρακτηριζόταν ως μία βραδυφλεγής βόμβα που βρισκόταν στα θεμέλια του Έθνους μας. Σήμερα όμως μετά την επιδείνωση όλων των δημογραφικών δεικτών παρομοιάζεται λίαν προσφυώς από τους δημογράφους και τους ασχολούμενους με το ζήτημα αυτό ως “απασφαλισμένη χειροβομβίδα”. Βεβαίως μετά την σφαγή των πολυτέκνων από τα πρόσφατα φορολογικά μέτρα αναμένεται η έκρηξη της χειροβομβίδας.  Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ήλθε και το ΣτΕ για να αποτελειώσει τους πολύτεκνους.   Επομένως «ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙΤΕ» κύριοι του Συμβουλίου της Επικρατείας,  γιατί με την καλπάζουσα υπογεννητικότητα (την οποία ευνοεί και εκτρέφει η πρόσφατη  απόφασή σας) σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν Έλληνες και άρα ούτε Ελληνική Επικράτεια. Οπότε, σε ποια Επικράτεια θα απευθύνεται το Συμβούλιό σας ;;; 

Πρόσφατα άρθρα