ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΗΤΕΙΑΣ

Τα παιδιά Πολύτεκνων Οικογενειών που αρίστευσαν την προηγούμενη σχολική χρονιά σε Γυμνάσια και Λύκεια και εκείνα που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση τίμησε την Πέμπτη 10-09-2014 ο Σύλλογος πολυτέκνων. Στην διάρκεια της εκδήλωσης επιδόθηκαν Έπαινοι και χρηματικά βραβεία και προσφέρθηκαν τσάντες και σχολική ύλη στα πρωτάκια παιδιά Πολύτεκνων οικογενειών που  φέτος ξεκινάνε το Σχολείο. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκκλησιαστικές Αρχές , ο Δήμαρχος κ.  Θοδωρής Πατεράκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κοζυράκης Νικόλαος, ο Αντ/ρχης Υγείας Κρήτης κ. Κλώντζας Εμμανουήλ ,οι  επικεφαλείς της μείζονος και ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Κατερίνα Σκαρβελάκη και κα Σταυρούλα Καράμπελα, εκπρόσωποι Στρατιωτικών Αρχών και Σωμάτων Ασφαλείας ,Συλλόγων και Φορέων.
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου  Πολυτέκνων κ. Χαράλαμπος Σπυριδάκης αφού ευχαρίστησε τους παρισταμένους, συνεχάρη τα παιδιά για τις επιτυχίες τους και ευχήθηκε καλή Σχολική χρονιά στα Πρωτάκια.
Επίσης στην ομιλία του ο πρόεδρος του Συλλόγου αναφέρθηκε στο Δημογραφικό και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η πολύτεκνη οικογένεια που είναι ο αιμοδότης της χώρας, αλλά βρίσκεται υπό διωγμό από την Ελληνική Πολιτεία.  

Πρόσφατα άρθρα