Μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά των μελών του που θα πάνε φέτος στην πρώτη δημοτικού ετοίμασε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Χαλκίδας. 
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Σεπτέμβρη στις 7 το απόγευμα στον παιδότοπο Kinderland και οι μικροί πρωτάρηδες το διασκέδασαν. 
ΜΕ τις ευλογίες και των πολύτεκνων κληρικών, που ετέλεσαν τον αγιασμό, ξεκίνησε η νέα σεζόν και για τον Σύλλογο Πολυτέκνων Χαλκίδος και Περιχώρων.
Συγκεκριμένα, ο αγιασμός έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 10 Σεπτεμβρίου από τους αιδ. πατ. Χαράλαμπο Ταραμίγκο, Αναστάσιο Χρήστου και Στυλιανό Σωτηρόπουλο, που είναι κι αυτοί πολύτεκνοι.
Μάλιστα, ο πατ. Χαρ. Ταραμίγκος με την ευκαιρία ανεφέρθη στις χαρές που παίρνουν οι πολύτεκνοι γονείς από τα παιδιά τους και τούτο παρά τις καθημερινές δυσκολίες, λόγω και του οικονομικού περιβάλλοντος που έχει διαμορφωθεί.
Τόνισε δε ότι τα παιδιά αποτελούν το μέλλον του τόπου και ότι σ’ αυτά πρέπει να επενδύσουμε.
Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από τον πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Σπύρο Ραπτάκη, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσοι στηρίζουν την οικογένεια των πολυτέκνων και, προσωπικά, τον παριστάμενο δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη, ο οποίος μεσολάβησε και έτσι δόθηκαν 2 τόνοι πατάτες στο Σύλλογο, ενώ δεσμεύθηκε να βρει λύση και για την στέγαση του Συλλόγου.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Σπύρος Ραπτάκης μερίμνησε ώστε να μοιραστούν δωρεάν σχολικές τσάντες σε όλα τα παιδιά και ευχαρίστησε για τη δωρεά το βουλευτή Σίμο Κεδίκογλου όσο και τον Σπύρο Δαριβέρη για την παραχώρηση της Kinderland. 
Στο τέλος μοιράσθηκαν δώρα σε παιδιά των πολυτέκνων, ενώ υπήρξε και μικρός μπουφές.
 
Με εκτίμηση
το Δ.Σ.
 
Φωτογραφίες...  ΕΔΩ 

Πρόσφατα άρθρα