ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ»ΦΙΛΙΠΠΟΥ  2     65403 ΚΑΒΑΛΑΤΗΛ.: 2510 835729ΦΑΞ : 2510 835739  E- mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ΚΑΒΑΛΑ    02/12/2013Αριθ. Πρωτ. : 53
ΠΡΟΣ : κ. Κυριάκο Μητσοτάκη - Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Θέμα : «Μοριοδότηση Δημοτικών Αστυνομικών που μπήκαν στο σώμα το 2010 (προκήρυξη το 2009»
Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ
Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε από τα μέσα ενημέρωσης και παιδιά πολυτέκνων, ότι με τροποποίηση της τελευταίας στιγμής Αριθ. Πρωτ.:ΔΙΠΙΔ/Β.2/Δ/83/οικ.32170 -29/11/2013, δίνετε αντισυνταγματικά προβάδισμα 20 μορίων σε όσους Δημοτικούς Αστυνομικούς μπήκαν στο σώμα το 2010 (προκήρυξη 2009). Έτσι δίνετε την εντύπωση ότι προσπαθείτε με αναξιοκρατικές διαδικασίες να επιβάλλετε την παραμονή συγκεκριμένης ομάδας Δημοτικών Αστυνομικών στην Αττική. Η δικαιολογία την οποία επικαλείστε ότι δήθεν οι επιτυχόντες της τελευταίας προκήρυξης  πέρασαν τον έλεγχο του Α.Σ.Ε.Π., κάτι που δεν ισχύει καθότι το ΑΣΕΠ ερεύνησε μόνο τις ενστάσεις που ετέθησαν. Επίσης προκαλεί έκπληξη και η απάλειψη της μοριοδότησης σε όσους κατέχουν δίπλωμα ηλεκτρονικών υπολογιστών (ECDL).
Κύριε Υπουργέ σας παρακαλούμε να επαλειφθεί αυτή η τροποποίηση και να υπάρχει κοινή μοριοδότηση για όλους τους Δημοτικούς Αστυνομικούς ανάλογα και με τον αριθμό των τέκνων τους.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση
για το Διοικητικό Συμβούλιο
              Ο Πρόεδρος του Συλλόγου                                          Ο Γενικός Γραμματέας
                       Ιωάννης Βοΐδης                                                                Θεόδωρος Καΐπης
Κοινοποίηση:
- κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο Βουλευτή Ν.Καβάλας

===

 

Ομαδικά γαλάζια ρουσφέτια «μαγειρεύει» ο Κυριάκος...

Πρόσφατα άρθρα