ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

ΛΑΡΙΣΗΣ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

*ΗΠΕΙΡΟΥ 83 – 41.222 ΛΑΡΙΣΑ

( 2410-614177( & FAX: 2410-614981          Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.             http://syllogospolyteknonlarisas.blogspot.com/                                                                                                                                Αρ.Πρωτ.103                                    11/07/2013

Προς

Υπουργό Οικονομικών Κ.Στουρνάρα Ιωάννη

Προς αναπληρωτή Υπουργό Κ.Σταϊκούρα Χρήστο

Προς Υφ/ργό Οικονομικών Κ.Μαυραγάνη Γεώργιο

Θέμα: φόρος πολυτελείας στα πολυτεκνικά αυτοκίνητα

 

Πάει καιρός τώρα που μέσω των ΜΜΕ διαλαλούσατε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα. Και να που διαψεύδετε τους εαυτούς σας με την επαναφορά του φόρου πολυτελείας στα πολυτεκνικά αυτοκίνητα. Ένα μέτρο πέρα για πέρα ΑΔΙΚΟ. Οι πολύτεκνοι (όχι όλοι αλλά στην πλειονότητα τους οι υπερπολύτεκνοι – και πόσοι άραγε είναι αυτοί;) εκμεταλλευόμενοι την απαλλαγή από το φόρο ταξινόμησης προχώρησαν στην αγορά αυτοκινήτου 1.929 κ.εκ και πλέον για να μπορούν να μεταφέρουν με άνεση και με ασφάλεια τα παιδιά τους. Κύριοι, εδώ και τρία χρόνια ζούμε σε καθεστώς  τρομοκρατίας, έχει χαθεί κάθε ίχνος δημογραφικής πολιτικής σε αντίθεση με αυτά που υπόσχονταν ο κ.Σαμαράς και κορυφαίοι σημερινοί υπουργοί προεκλογικά!!

Έχει καταλυθεί το Σύνταγμα το οποίο παρέχει ειδική φροντίδα στην πολύτεκνη οικογένεια. Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν στα δημόσια βάρη χωρίς διακρίσεις, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.

Επαναφέρεται ο φόρος πολυτελείας στα αυτοκίνητα. Ένα έργο το οποίο το έχουμε ξαναδεί, το οποίο θίγει τους πολύτεκνους. Πρόκειται για νέο φόρο παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις. Αυτοκίνητο mercedes 1800 κ.εκ κοστίζει πολύ περισσότερο από ένα 1.929 κ.εκ το οποίο αγόρασε ο πολύτεκνος κατώτερης μάρκας-εταιρείας. Εν τούτοις θα πληρώσει και ΦΟΡΟ!!!! Απαιτούμε την εξαίρεση των πολυτέκνων από το νέο φόρο.

Τα ισοδύναμα μέτρα της τρόϊκας πρέπει να τα αναζητήσετε σε άλλη κατεύθυνση. Ξέρετε εσείς που και δεν χρειάζεται να σας το υποδείξουμε εμείς. Ευχόμαστε αυτή τη φορά να πρυτανεύσει η λογική, να δείτε το δίκαιο του αιτήματος μας και να αποκαταστήσετε το άδικο. Και να μην εφαρμόσετε για μια ακόμη φορά το, πονάει δόντι κόβει κεφάλι…….

Κοιν.1.  Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτ.& ΤροφίμωνΚ.Χαρακόπουλο Μάξιμ

2.  Βουλευτή Ν.Δ Λάρισας κ.Κέλλα Χρήστο

Με εκτίμηση

ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΤΣΙΟΓΙΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ                         ΓΚΟΥΝΤΕΛΑΚΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Πρόσφατα άρθρα