ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ
             «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ»
                   ΦΙΛΙΠΠΟΥ 2
                65403-ΚΑΒΑΛΑ
   ΤΗΛ.:2510 835729, FAX:2510 835739

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΙΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ

ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ

 ΣΤΗ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

            Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Καβάλας.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φιλίππου, Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Προκόπιος, σε μία τελετή που το οικογενειακό και θρησκευτικό στοιχείο ήταν έκδηλο.
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βοίδης Ιωάννης , μεταξύ άλλων τόνισε πως εμείς οι πολύτεκνοι αποκτήσαμε πολλά παιδιά γιατί τα αγαπάμε και η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να μας στηρίξει οικονομικά. Μείζον θέμα παραμένει το δημογραφικό. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα για την Ελλάδα από τον φθίνοντα και γηράσκοντα πληθυσμό. Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΕΙ.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη βράβευση των παιδιών που αρίστευσαν στο Γυμνάσιο και Λύκειο και όσων πέτυχαν στα Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ. Στα πρωτάκια δόθηκαν δώρα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς , ο Περιφερειάρχης κ. Άρης Γιαννακίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αρχέλαος Γρανάς, ο Δήμαρχος Καβάλας κ. Κωστής Σημιτσής, οι βουλευτές κ.κ. Σάββας Εμινίδης, Δημήτρης Παπουτσής και εκπρόσωποι του Υπουργού Υγείας κ. Μιχάλη Τιμοσίδη και του βουλευτή κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Κων/νος Παπακοσμάς, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Γεώργιος Γερομάρκος και Χρυσόστομος Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο δημοτικός  Σύμβουλος κ. Δημητριάδης Ανέστης, εκπρόσωποι του Στρατηγού και του Πυροσβεστικού σώματος.
Επίσης παρακολούθησαν την εκδήλωση ο Δ/ντής της Δ/βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γεώργιος Χεριστανίδης,   η   κ.   Πουρσαιτίδου  Σοφία από  τη   Δ/νση   Γεωργίας,   η  κ. Τσαλικίδου  Ανθούλα  Γεν.  Γραμματέας ,του Συλλόγου Πολυτέκνων Σερρών,  ο κ. Καρυπίδης   Γεώργιος   Πρόεδρος   του Συλλόγου Πολυτέκνων  Εδέσσης   και   ο  κ. Αποστολίδης Αθανάσιος Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Πολυτέκνων Εδέσσης.
Το φλουρί της βασιλόπιττας το έτυχε ο εκπρόσωπος του Στρατηγού.
Μετά το τέλος της Εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση με εδέσματα που παρασκευάστηκαν από τις ίδιες τις πολύτεκνες μητέρες.

 

Όσο υπάρχουν Πολύτεκνοι θα υπάρχει Ελλάδα.

Πολλά παιδιά σημαίνει Ελλάδα αναστημένη.

Πρόσφατα άρθρα