ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ:

 

Ελ Τύπος 20/12... ΕΔΩ

Αγγελιοφόρος 17/12... ΕΔΩ 

ΑΥΓΗ 15/12... ΕΔΩ 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 15/12... ΕΔΩ

ΕΣΤΙΑ 15/12... ΕΔΩ

ΑΥΡΙΑΝΗ 12/12.... ΕΔΩ

                                                                              PRESS TIME 11/12... ΕΔΩ

Έλεύθερος Τύπος... ΕΔΩ

ESPRESSO... ΕΔΩ

DEAL NEWS... ΕΔΩ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ 12/12.... ΕΔΩ

"Στους δρόμους και οι πολύτεκνοι" από το Παρόν 12/12...
 


Την έντονη αντίθεσή τους στη φοροεπιδρομή και την κατάργηση των μέτρων στήριξής τους, τα οποία μέχρι σήμερα είχαν σεβαστεί όλες οι κυβερνήσεις, εκφράζουν με ανακοίνωσή τους οι πολύτεκνοι, οι οποίοι την Τετάρτη θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Ζάππειο στις 11 το πρωί και ακολούθως πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών.
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης των πολυτέκνων ήταν η απόφαση της κυβέρνησης να επαναφέρει το όριο εισοδήματος για την καταβολή του πολυτεκνικού επιδόματος, την οποία όμως έχει κρίνει αντισυνταγματική το Συμβούλιο της Επικρατείας από το 2001!
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση των πολύτεκνων, η κυβέρνηση με τη συμπεριφορά της δείχνει σαν να θέλει να… τιμωρήσει τους πολύτεκνους επειδή επέλεξαν να προσφέρουν στο έθνος πολλά παιδιά, σε μια περίοδο που η χώρα μας κοντεύει να μετατραπεί σε χώρα γερόντων!

--------------------------------

 

Ελευθερία Λάρισας.. ΕΔΩ 

 

Δείτε και άλλα ρεπορτάζ εφημερίδων: 

                                          1. Για να διαβάσετε το ολοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημ. του "Ελεύθερου Τύπου"... ΕΔΩ

 

2. Για να διαβάσετε το κύριο άρθρο της εφημ. του "Ελεύθερου Τύπου"... ΕΔΩ 

================================================

 

 

 
                                      
3. επί του πιεστηρίου:"Από το Παρόν της Κυριακής"
του ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ    5/12/2010
   

Καλή σας μέρα,
Το καλύτερο αντίδοτο στη γενική κατάθλιψη που σκεπάζει όλη τη χώρα και στα Librax και τα Lexotanil είναι να μη μείνει μπαλκόνι χωρίς χριστουγεννιάτικα φώτα, χωρίς δέντρο. Με τέτοιες... ενέσεις θα αντέξουμε. Θα τα καταφέρουμε..

Την ώρα που το δημογραφικό έχει γίνει το μεγαλύτερο πρόβλημα για το αύριο της χώρας και με την υπογεννητικότητα ο πληθυσμός της Ελλάδας μας όχι μόνο έχει καθηλωθεί, αλλά και το ισοζύγιο έχει ανατραπεί με το μεγαλύτερο ποσοστό να είναι γερασμένο, η κυβέρνηση τιμωρεί τις πολύτεκνες οικογένειες. Κόβει τα επιδόματα πολύτεκνων από τις οικογένειες που έχουν εισόδημα πάνω από 40.000 ευρώ! Λες κι είναι πάμπλουτοι. Ότι αυτό έφταιγε που βουλιάξαμε. Και θα σωθεί η οικονομία καταργώντας ένα κίνητρο για να κάνει μια οικογένεια περισσότερα παιδιά. Προνόμιο κι αυτό μόνο των εχόντων. Συγχαρητήρια, κύριε Παπακωνσταντίνου, μπράβο σας, κύριε πρωθυπουργέ. Πονάει δόντι, κόβεις κεφάλι... Είναι η συνταγή της πολιτικής σας...
Την ίδια στιγμή ορδές λαθρομεταναστών μπαίνουν από τα σύνορα και για την κυβέρνηση πέρα βρέχει. Μόνο από τον Έβρο στο δεκάμηνο μπήκαν 20.000 Αφγανοί! Κι όλοι αυτοί αντί να απελαύνονται φτάνουν στην Αθήνα. Οι πολύτεκνοι είναι το πρόβλημα...

 

 4. Από Εφημερίδα "ESPRESSO".... ΕΔΩ

5. Από Εφημερίδα "Αδέσμευτος  Τύπος - Ρίζου"... ΕΔΩ

6. Από Εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ"... ΕΔΩ

7. Από Εφημερίδα "Ριζοσπάστης"... ΕΔΩ

8. Από Εφημερίδα "Αυριανή"... ΕΔΩ

9. Από Εφημερίδα "Ναυτεμπορική"... ΕΔΩ

Πρόσφατα άρθρα