ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

 

«ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΑΛΗ»   ΠΟΛΥΓΥΡΟ – ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Τ.Κ 63100   Τηλ: 23710-24296, Fax: 23710 -24075

E-mail Συλλόγου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε E-mail Προέδρου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.          Κιν. Προέδρου: 6942439292 Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

 

   Πολύγυρος   17 /03/2018

                                                                                                                        

                                                                                                

                                                                                                                                              ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δωρεάν HPV DNA TEST   από τον Σ.Π. Ν. Χ.

            Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές   Παρασκευή  16 Μαρτίου 2018 στα Γραφεία του Συλλόγου Πολυτέκνων στον Πολύγυρο με πρωτοβουλία του Συλλόγου Δωρεάν test HPV DNA TEST   για την πρόληψη του Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας , στα πλαίσια του προγράμματος έρευνας GRECOSELF με την μέθοδο της αυτόληψης.

Η Πρόεδρος του Σ.Π.Ν.Χ , Ιφιγένεια Κυριάκου, επεσήμανε ότι Σύλλογος, έδωσε τη δυνατότητα στα μέλη του να κάνουν την εξέταση δωρεάν (σημαντικό για τις μέρες που ζούμε) και το νέο Δ.Σ δεσμεύεται , συναισθανόμενο τις δεδομένες δύσκολες οικονομικές συνθήκες, όπου το εισόδημα των πολυτέκνων συρρικνώνεται καθημερινά, ότι θα οργανώσει και άλλες ανάλογες δράσεις. Ευχαρίστησε τις υπεύθυνες του προγράμματος , Νίνα Φαρδογιάννη και Γιούλη Κυριαφίνη, ) για τη συνεργασία και τη στήριξη της προσπάθειας του Συλλόγου για την ανάδειξη της σημασίας της πρόληψης. Ιδιαιτέρως όλες τις κυρίες που συμμετείχαν και στήριξαν την πρωτοβουλία του Συλλόγου.

           

Από το Γραφείο Τύπου

του Σ.Π.Ν.Χ

 

Πρόσφατα άρθρα