Εκτύπωση

Ανακοίνωση

ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ

Άποψη της Σχολής από τη νοτιοδυτική πλευράΕσωτερικό του Ι.Ναού της Αγίας Τριάδος στο ισόγειο της σχολής, όπου φυλάσσεται το Ιερό λείψανο του Αγ.Ιερομάρτυρος ΦιλούμενουΗ κύρια όψη της Σχολής της Σιών από δυτικά

Όσοι γονείς επιθυμούν τα παιδιά τους να φοιτήσουν δωρεάν στο Γενικό Γυμνάσιο - Λύκειο της ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΙΩΝ, για το Σχολικό έτος 2017-2018 ,παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με την Καθηγήτρια κ. Μαριάνθη Μαλτεζοπούλου για πληροφορίες και δηλώσεις προεγγραφής.
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ


Υπεύθυνη Επικοινωνίας
Μαριάνθη Μαλτεζοπούλου
τηλ. 210-9858896
        697 670 1319

e-mail :mmaltezopoulou@gmail.com

=======



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων παρέχει δωρεάν φοίτηση σε όσους μαθητές επιθυμούν να φοιτήσουν στον Γυμνάσιο-Λύκειο της Πατριαρχικής Σχολής στα Ιεροσόλυμα.

Στο Γενικό Γυμνάσιο-Λύκειο διδάσκονται από Καθηγητές του Υπουργείου Παιδείας όλα τα μαθήματα όπως ορίζει το αναλυτικό πρόγραμμα του ΥΠΕΠΘ,(τουλάχιστον 2 ξένες γλώσσες, Μουσική, Η/Υ, Αγιογραφία, Γυμναστική, Αθλητικές Δραστηριότητες κ.α. ). Τα τμήματα είναι ολιγομελή.

Οι απόφοιτοι Λυκείου αποκτούν το δικαίωμα των Ομογενών για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια.

Οι μαθητές προέρχονται από την Ελλάδα , την Κύπρο και την Ομογένεια και διακρίνονται για το Ορθόδοξο ήθος τους.

Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων στηρίζει ιδιαίτερα τα παιδιά των Πολυτέκνων Οικογενειών.

Καλύπτει όλα τα έξοδα, όπως μετάβαση , διαμονή , δίδακτρα, σίτιση, περίθαλψη και ό,τι άλλο χρειάζονται ως παιδιά , ως μαθητές και αργότερα ως φοιτητές.

Οι μαθητές της Πατριαρχικής Σχολής έχουν το μοναδικό προνόμιο να συμμετέχουν ενεργά στη ζωή του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ

Όσοι από τους γονείς επιθυμούν να δώσουν στα παιδιά τους μια ευκαιρία να φοιτήσουν στο Γυμνάσιο-Λύκειο της Πατριαρχικής Σχολής και να διευρύνουν τους ορίζοντες τους, για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Υπεύθυνη Επικοινωνίας Μαριάνθη ΜαλτεζοπούλουΤηλ. 210-9858896 & 697 670 1319

e-mail :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.