Κάντε κλικ για να διαβάσετε τις τελευταίες δηλώσεις του υπουργού Παιδείας κ. Αρ.  Μπαλτά για τις Μετεγγραφές των φοιτητών μας, όπως τις παρουσιάζουν οι εφημερίδες και τα blogs...  ΕΔΩ

 -

 ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Να βρούμε μία χρυσή τομή για τις μετεγγραφές των φοιτητών!  «...Πρέπει ταυτόχρονα  οι γονείς έχοντας συνείδηση των δυσκολιών, να έχουν μια μέριμνα ότι είναι πολύ πιο ακριβό για τους ίδιους, να σπουδάσουν τα παιδιά μακριά από το σπίτι τους...  Ξέρετε, παραδείγματος χάριν, την οριζόντια για τρίτεκνους και πολύτεκνους, ανεξαρτήτως εισοδήματος, δυνατότητα μετεγγραφής;Αυτά πρέπει να τα αλλάξουμε....»  

Υπουργέ, τα παιδιά έχασαν μια ολόκληρη χρονιά από τη ζωή τους και εσείς  συνεχίζετε να μην κάνετε τίποτα, ενώ μπορείτε... Απογοήτευση.  Και ΕΔΩ  - Βίντεο(σχόλια)

Βεβαίως και συμφωνούμε με τον Υπουργό, να επανέλθουν οι Μετεγγραφές στο καθεστώς προ του 2010, το οποίο ίσχυσε επί 32 συνεχή έτη χωρίς προβλήματα, όπως ομολογούσαν και οι ίδιοι οι Πρυτάνεις για τους πολύτεκνους φοιτητές... 

Στοιχεία από τις Μετεγγραφές προ του 2010 

Κάντε κλικ... ΕΔΩ1 και ΕΔΩ2 

 --

Στοιχεία για αριθμό Πολύτεκνων το 2014(για όσες Σχολές απάντησαν)...  ΕΔΩ , μόλις το 14%... όπως αναγκάστηκε να παραδεχτεί και ο κ. Λοβέρδος!!

Πρόσφατα άρθρα