Εκτύπωση

Η ΑΣΠΕ απέστειλε τις παρακάτω επιστολές στους αρχηγούς των κομμάτων προκειμένου να μας γνωρίσουν προεκλογικά τις πολιτικές που προτίθενται να εφαρμόσουν για τις πολύτεκνες οικογένειες:

 

1. Κύριο Αλέξη Τσίπρα, Πρωθυπουργό

2. Κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη, Πρόεδρο Ν.Δ.                                                       

3. Κυρία Φώφη Γεννηματά, Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ

4. Κύριο Βασίλειο Λεβέντη,Πρόεδρο της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

 

Αρ. Πρωτ. 484

Αθήνα, 18/6/2019

Εξοχότατο                                                               

Κύριο Αλέξη Τσίπρα                   

Πρωθυπουργό

Μέγαρο Μαξίμου, Ηρώδου Αττικού 19, Τ.Κ. 10674

Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ.

Στη συνάντηση που είχαμε μαζί σας στις 16/1/2015 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είχατε δηλώσει ότι: «Οι πολύτεκνοι ήταν από τα μεγαλύτερα θύματα των αντικοινωνικών περικοπών που προωθήθηκαν στα χρόνια των μνημονίων. Θα αποκαταστήσουμε την αδικία...» .

Στις αρχές του 2018, με την ενοποίηση των οικογενειακών επιδομάτων και την κατάργηση του πολυτεκνικού επιδόματος, είχατε πάλι υποσχεθεί στη Βουλή την αποκατάσταση όσων αδικήθηκαν.

Ενόψει των Βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 και προκειμένου η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος, που εκπροσωπεί Πανελλαδικά τις 208.000 πολύτεκνες οικογένειες, να ενημερώσει εγκαίρως τα μέλη της, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε ποια μέτρα έλαβε η Κυβέρνησή σας  για την αποκατάσταση των αδικιών που υπέστησαν οι πολύτεκνοι και με ποιες πολιτικές στηρίξατε τις πολύτεκνες οικογένειες για να αποφύγουν τον κίνδυνο της φτώχειας.

Επίσης, σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές, ποιες είναι οι προθέσεις του Κόμματός σας έναντι των πολύτεκνων οικογενειών;

Η απάντησή σας θα δημοσιευθεί στο ιστότοπο της ΑΣΠΕ, που έχει μεγάλη επισκεψιμότητα.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Για την ΑΣΠΕ

     Ο Πρόεδρος                                                                  Η Γεν. Γραμματέας

Βασίλειος Θεοτοκάτος                                                     Δήμητρα-Ινές Αγγελή

 


 

Αρ. Πρωτ. 485

Αθήνα, 18/6/2019

Αξιότιμο

Κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη                                                             

Πρόεδρο Ν.Δ.

Πειραιώς 62, Τ.Κ. 18346 Μοσχάτο

Τηλ. 210-94.44.900, φαξ 210-94.44.801

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενταύθα

           

            Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε.

Από το 2009 ως σήμερα, καταργήθηκαν όλα τα ευεργετήματα που είχαν κατά καιρούς θεσπισθεί για τη στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας και  τη συγκράτηση του δημογραφικού κατήφορου της χώρας.

Ενόψει των Βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 και προκειμένου η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος, που εκπροσωπεί Πανελλαδικά τις 208.000 πολύτεκνες οικογένειες, να ενημερώσει εγκαίρως τα μέλη της, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε ποια συγκεκριμένα μέτρα πρόκειται να λάβει η Κυβέρνησή σας  εφόσον η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές για την αποκατάσταση των αδικιών που υπέστησαν οι πολύτεκνοι και με ποιες πολιτικές θα στηρίξετε τις πολύτεκνες οικογένειες, καθώς είναι γνωστό ότι συγκράτηση του δημογραφικού κατήφορου δεν μπορεί να επέλθει χωρίς αύξηση του αριθμού των πολύτεκνων οικογενειών.

Η απάντησή σας, για τα μέτρα δημογραφικής πολιτικής και στήριξης των πολύτεκνων οικογενειών, θα αναρτηθούν στον ιστότοπο της Συνομοσπονδίας μας, ο οποίος έχει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Για την ΑΣΠΕ

        Ο Πρόεδρος                                                                  Η Γεν. Γραμματέας

Βασίλειος Θεοτοκάτος                                                      Δήμητρα-Ινές Αγγελή

 


 

Αρ. Πρωτ. 483

Αθήνα, 18/6/2019

Αξιότιμη

Κυρία Φώφη Γεννηματά

Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ

Κυρία Πρόεδρε.

Από το 2009 ως σήμερα, καταργήθηκαν όλα τα ευεργετήματα που είχαν κατά καιρούς θεσπισθεί για τη στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας και τη συγκράτηση του δημογραφικού κατήφορου της χώρας.

Ενόψει των Βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 και προκειμένου η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος, που εκπροσωπεί Πανελλαδικά τις 208.000 πολύτεκνες οικογένειες, να ενημερώσει εγκαίρως τα μέλη της, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε ποια συγκεκριμένα μέτρα προτείνετε να ληφθούν για την αποκατάσταση των αδικιών που υπέστησαν οι πολύτεκνοι και με ποιες πολιτικές θα στηρίξετε τις πολύτεκνες οικογένειες, καθώς είναι γνωστό ότι συγκράτηση του δημογραφικού κατήφορου δεν μπορεί να επέλθει χωρίς αύξηση του αριθμού των πολύτεκνων οικογενειών.

Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε και το πρόγραμμά σας στο οποίο περιλαμβάνονται τα μέτρα δημογραφικής πολιτικής και στήριξης των πολύτεκνων οικογενειών, ώστε να το αναρτήσουμε στον ιστότοπο της Συνομοσπονδίας μας, ο οποίος έχει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Για την ΑΣΠΕ

       Ο Πρόεδρος                                                                  Η Γεν. Γραμματέας

Βασίλειος Θεοτοκάτος                                                   Δήμητρα-Ινές Αγγελή

 


 

Αρ. Πρωτ. 486

Αθήνα, 18/6/2019

Αξιότιμο

Κύριο Βασίλειο Λεβέντη

Πρόεδρο της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Κύριε Πρόεδρε.

Από το 2009 ως σήμερα, καταργήθηκαν όλα τα ευεργετήματα που είχαν κατά καιρούς θεσπισθεί για τη στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας και τη συγκράτηση του δημογραφικού κατήφορου της χώρας.

Ενόψει των Βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 και προκειμένου η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος, που εκπροσωπεί Πανελλαδικά τις 208.000 πολύτεκνες οικογένειες, να ενημερώσει εγκαίρως τα μέλη της, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε ποια συγκεκριμένα μέτρα πρόκειται να προτείνει στη Βουλή το Κόμμα σας για την αποκατάσταση των αδικιών που υπέστησαν οι πολύτεκνοι και με ποιες πολιτικές θα στηρίξετε τις πολύτεκνες οικογένειες, καθώς είναι γνωστό ότι συγκράτηση του δημογραφικού κατήφορου δεν μπορεί να επέλθει χωρίς αύξηση του αριθμού των πολύτεκνων οικογενειών.

Η απάντησή σας θα δημοσιευθεί στο ιστότοπο της ΑΣΠΕ, που έχει μεγάλη επισκεψιμότητα.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Για την ΑΣΠΕ

     Ο Πρόεδρος                                                                  Η Γεν. Γραμματέας

Βασίλειος Θεοτοκάτος                                                   Δήμητρα-Ινές Αγγελή