ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αθήνα, 2/11/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Από πρόσφατο Δελτίο Τύπου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά, ότι η χώρα μας βρίσκεται στα πρόθυρα της δημογραφικής κατάρρευσης και εξυφαίνεται μια αθέατη γενοκτονία.

            Καταγράφηκε ότι το έτος 2017 οι θάνατοι υπερέβησαν τις γεννήσεις κατά 35.948 (γεννήσεις 88553 και θάνατοι 124501), ενώ την τελευταία τριετία (2015 -2017) οι θάνατοι υπερέβησαν τις γεννήσεις κατά 91.207 (γεννήσεις 273.298 και θάνατοι 364.505).

            Δηλαδή, μέσα σε μια τριετία δύο πόλεις του μεγέθους της Ρόδου και της Κομοτηνής εξαφανίστηκαν, από προσώπου γης, χωρίς να μεσολαβήσει πόλεμος ή φυσική καταστροφή!!

            Και το τρέχον έτος 2018 η δημογραφική κατάρρευση συνεχίζεται με τον ίδιο ρυθμό.

            Η μόνη τάξη που αντιστέκεται σθεναρά στον κατήφορο της υπογεννητικότητας είναι αυτή των πολυτέκνων οικογενειών, η οποία είχε και έχει το σθένος να αποκτήσει και να αποκτά πολλά παιδιά και να ασκεί με τον τρόπο αυτό τις πλέον ευεργετικές επιδράσεις σε όλες τις εκφάνσεις της Εθνικής και κοινωνικής ζωής, αφού συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγής, στην ενίσχυση του εργατικού δυναμικού και του ασφαλιστικού συστήματος, στην Εθνική Άμυνα της χώρας, στον πολλαπλασιασμό της κατανάλωσης αγαθών, στη δημογραφική ανάκαμψη και στη διατήρηση της βιολογικής ακμής του έθνους μας.

            Ο πολυτεκνικός κόσμος της Χώρας μας, που εκπροσωπείται από την ΑΣΠΕ, εορτάζει Πανελλαδικά την προσεχή Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, την ημέρα της πολύτεκνης οικογένειας, προς τιμή των Προστατών τους Αγίων Τερεντίου και Νεονίλλης και των επτά τέκνων τους.

Στην Αττική ο εορτασμός θα πραγματοποιηθεί στον Ι. Ναό «ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ» που βρίσκεται επί της οδού Ολυμπίας 28 στην Αργυρούπολη (Στάση ΜΕΤΡΟ ΑΛΙΜΟΥ), όπου θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας.

            Παρακαλούμε για τη δημοσιογραφική και τηλεοπτική κάλυψη.

Από το Γραφείο τύπου της ΑΣΠΕ

 

 Χάρτης περιοχής

Πρόσφατα άρθρα