Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Πολυτέκνων Π.Εν.Ε.Π.

Τηλ: 6973033513  ή 6974541923.

 Αθήνα

 

Αθήνα 28 / 1 / 2015  

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Θέμα:  ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:  ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣΑθήνα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε )

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:  ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ,  Αθήνα(Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε )

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΓΚΟΥΝΤΕΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓ, Λάρισα(Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε )

ΤΑΜΙΑΣ:    ΛΕΚΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΝαύπλιο (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε )

ΜΕΛΟΣ:     ΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Λάρισα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε )

ΜΕΛΟΣ:     ΚΩΣΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΛάρισα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε )

ΜΕΛΟΣ:     ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Αθήνα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

ΜΕΛΟΣ:     ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΔΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ, Αθήνα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε )

ΜΕΛΟΣ:   ΠΑΡΙΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, Κεφαλλονιά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

========================================

Καλούμε τους συναδέλφους που δεν έχουν εγγραφεί ακόμη μέλη της Ένωσης μας να το κάνουν το ταχύτερο,  ώστε να δυναμώσει περισσότερο η φωνή μας και η παρουσία μας να γίνει πιο έντονη.

             Την Αίτηση Εγγραφής(προϋποθέσεις - διαδικασία εγγραφής) θα τη βρείτε...  εδώ

 και

το Καταστατικό της ΠΕνΕΠ... εδώ

Πρόσφατα άρθρα