Πρόγραμμα υποτροφιών για πολύτεκνους από τον Όμιλο ΞΥΝΗ


Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ στηρίζει τις πολύτεκνες οικογένειες. 

Πρόγραμμα υποτροφιών, σε συνεργασία με την Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή, με πλήρη συναίσθηση της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας, που πλήττει ιδιαίτερα την προσπάθεια των νέων να σχεδιάσουν το μέλλον τους, αποφάσισε –στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης - να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια συμβολής στην προσπάθεια της κοινωνίας να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της κρίσης.
Μετά από σχετική διαμεσολάβηση του Κεντρικού Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «οι Άγιοι Πάντες», και διαβούλευση με την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος, ο Ε.Ο. ΞΥΝΗ αποφάσισε την υλοποίηση προγράμματος υποτροφιών ενός εξαμήνου, για όλα τα μέλη πολύτεκνων οικογενειών απ` όλη την Ελλάδα, που επιθυμούν να σπουδάσουν σε οποιαδήποτε από τις ειδικότητες των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά, ή Γλυφάδα.
Αποφάσισε επίσης τη χορήγηση έκπτωσης ύψους 20% επί των διδάκτρων στα μέλη πολυτέκνων οικογενειών που επιθυμούν να σπουδάσουν στο Mediterranean College.
Οι υποτροφίες, ή αντίστοιχα οι εκπτώσεις, θα χορηγηθούν ανεξαιρέτως σε όλους τους ενδιαφερόμενους με πολυτεκνική ιδιότητα, μόλις προσκομίσουν το σχετικό πιστοποιητικό της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος, κατά την εγγραφή τους στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ ή στο Mediterranean College.
Η συνεργασία οριστικοποιήθηκε κατά τη σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης οι «Άγιοι Πάντες» κ. Ερωτόκριτου Θεοτοκάτου στο νέο κτίριο του Ε.Ο. ΞΥΝΗ στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Βαλαωρίτου 9. Στη διάρκεια της συνάντησης του κ. Θεοτοκάτου με το Διευθυντή Ανάπτυξης του ΕΟΞ στη Θεσσαλονίκη κ. Άκη Βαλογιάννη, ήταν κοινή η εκτίμηση ότι σε καιρούς οικονομικής κρίσης, η εκπαίδευση των νέων είναι ένα κρίσιμο μέγεθος επένδυσης για το μέλλον, γεγονός που καθιστά πολύτιμη την απόφαση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ να προβεί σε μια τόσο σημαντική μείωση διδάκτρων για τις πολύτεκνες οικογένειες.

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

Πρόσφατα άρθρα