Ανακοίνωση

Το προεδρείο της Παμπειραϊκής Ένωσης Πολύτεκνων Γονέων βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 7 και 8  Οκτωβρίου 2017 - στο Συνεδριακό Κέντρο του Ξενοδοχείου ΚΑΨΗΣ όπου και παρακολούθησε τις εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα:     " Η δημογραφική κατάρρευση της Ελλάδος: Η αθέατη γενοκτονία" . 

Το Συνέδριο διοργάνωσαν η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος και ο Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ», το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκόπη Παυλοπούλου.

Οι εργασίες του Συνεδρίου σημείωσαν εξαιρετική επιτυχία και αυτό κρίθηκε από τη θερμή υποδοχή που έτυχε το επίκαιρο θέμα του, αλλά και από τον υψηλό αριθμό συμμετοχής των Συνέδρων, που ξεπέρασαν τους τριακοσίους (300) και προήρχοντο από όλα τα μέρη της Ελλάδος, την Ε.Ε. και την Κύπρο.

Καθολικό αίτημα όλων των Συνέδρων ήταν:

  •             Να παραμείνουν άθικτες, στο υπό αναθεώρηση Σύνταγμα, οι διατάξεις του άρθρου 21 του ισχύοντος Συντάγματος, οι οποίες παρέχουν προστασία στο γάμο, τη μητρότητα, την παιδική ηλικία και ιδιαίτερη προστασία στις πολύτεκνες οικογένειες, ενώ υποχρεώνουν την Πολιτεία να σχεδιάζει και να εφαρμόζει δημογραφική πολιτική.
  •             Η Πολιτεία να προβεί άμεσα στη λήψη δημογραφικών κινήτρων – μέτρων, πολλά από τα οποία δεν έχουν κανένα απολύτως δημοσιονομικό κόστος, για την ανακοπή της δημογραφικής κατάρρευσης της Ελλάδος και της αθέατης γενοκτονίας.

 

Φωτογραφία του Προεδρείου της ΠΕΠ στην αίθουσα του Συνεδρίου με τον πρόεδρο της ΑΣΠΕ.

 

 

 

Πρόσφατα άρθρα