Πραγματοποιήθηκε την 18/6/2017 στο Δημαρχείο του Κορυδαλλού και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου η ετήσια Γεν. Συνέλευση της Π.Ε.Π (Παμπειραϊκή Ένωση Πολύτεκνων Γονέων).

   Στο πλαίσιο της Συνέλευσης κι αφού παρουσιάστηκε το νέο Δ.Σ., μετά τις αρχαιρεσίες τις 23/1/2016 από τον Πρόεδρο Κο Ιωάννη Πάχο, συζητήθηκαν τα εξής θέματα:

1Ο θέμα : Απόφαση για εξουσιοδότηση καθ΄ όλη την διάρκεια της θητείας του Δ.Σ. για εκλογή αντιπροσώπων για την Γ.Σ. της Α.Σ.Π.Ε.

2Ο   θέμα : Προϋπολογισμός του έτους 2017

3Ο  θέμα : Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός έτους 2016

   Επί του πρώτου θέματος αποφασίστηκε και  εξουσιοδοτήθηκε πλειοψηφικά το Δ.Σ. να εκλέγει τους αντιπροσώπους της Π.Ε.Π στην Γεν. Συνέλευση της  Α.Σ.Π.Ε.

   Επί του δεύτερου θέματος ο ταμίας κ. Χρήστος Φιλιππόπουλος ανέγνωσε λεπτομερώς τον προϋπολογισμό του έτους 2017 ο οποίος εγκρίθηκε πλειοψηφικά από το σώμα της Γ.Σ.

   Επί του τρίτου θέματος ο Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής κ. Νικήτας Μάγκουρας ανέγνωσε την Έκθεση των μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής δια την οικονομική διαχείριση και τα πεπραγμένα του έτους 2016 και την απαλλαγή του Δ.Σ. από πάσης ευθύνης εξαιρουμένων του προηγούμενου Δ.Σ. τα οποία αναφέρονται στην Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής καθώς και  οι λόγοι των ευθυνών τους.

   Επιπροσθέτως το σώμα ενημερώθηκε για τις ενέργειες του νέου Δ.Σ. ως προς την έγκαιρη κι έγκυρη ενημέρωση των πολυτέκνων για όλα τα τρέχοντα προγράμματα των Δημοσίων/Δημοτικών φορέων που τους αφορούν αλλά και για επαφές που γίνονται με ιδιωτικούς φορείς για εκπτώσεις/χορηγίες προς τους πολύτεκνους όπως και για την συνδιοργάνωση Ημερίδας με θέμα το δημογραφικό.

Φωτογραφία:...  ΕΔΩ 

Πρόσφατα άρθρα