ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

«Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ»

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ  ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ (Α.Δ. 21/2014)

Ν. Νικολάου 1α,  (1ος όροφος)          Τηλ: 2321058700

ΤΚ 62124- Σέρρες                             fax :  2321058707

Ιστοσελίδα: www.polyteknia.gr      Ε-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σέρρες, 13 Σεπτεμβρίου 2017 

                                                                        Αριθ. Πρωτ. ΕΞ/23

Προς πίνακα αποδεκτών  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Διανομή σχολικών τσαντών στους μαθητές της Α’ Δημοτικού-εκδήλωση για την έναρξη του νέου σχολικού έτους».

Μία ακόμη σχολική χρονιά ξεκινά με ανησυχία, αλλά και ελπίδες! Η Ένωση Πολυτέκνων Σερρών, «Άγιος Λουκάς ο Ιατρός» διοργάνωσε ειδική εκδήλωση στήριξης της Πολύτεκνης Οικογένειας η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τελετών του Ιερού Ναού Αγίου Νικήτα Σερρών το πρωί της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου 2017. Στην εκδήλωση παρευρέθη πλήθος πολυτέκνων γονέων με τα παιδιά τους.

Αρχικά, υπήρξε κέρασμα σε μικρούς και μεγάλους, προσφορά της Επιχείρησης «Γατίδης», την οποία ευχαριστούμε για τη γενναιοδωρία και τη στήριξή της. Ακολούθησε μία σύντομη αναφορά, από τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Ξενοφώντα Μπεριντζή, στις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν στα θέματα της οικογένειας και δη της Πολύτεκνης.  Στη συνέχεια, τον λόγο έλαβαν πρώτα ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Ιωάννης Μωυσιάδης και ακολούθως ο κ. Δημήτριος Μερετούδης, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Υγείας και Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Σερρών. Αμφότεροι οι επίσημοι εξέφρασαν τη στήριξή τους στην πολύτεκνη οικογένεια και την Ένωση Πολυτέκνων Σερρών, επεσήμαναν, δε, πως είναι αναγκαία η στήριξη της Πολιτείας προς την ηρωική πολύτεκνη οικογένεια.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με σύντομη, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία από την κα.  Αθηνά Καντάνη, πολύτεκνη εκπαιδευτικό θεολόγο και Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Θεολόγων Σερρών, με θέμα: «"Ο γονιός του μαθητή: Βοηθός ή εμπόδιο στη μάθησή του;"». Ευχαριστούμε την κα. Καντάνη για την πολύτιμη συμβολή της.

Στη συνέχεια ακολούθησε σύντομη παρέμβαση του Αντιπροέδρου της Ένωσης και μάχιμου δασκάλου κ. Στέφανου Στεφανάκη, ο οποίος κατέθεσε τη χρήσιμη εμπειρία του μέσα από τη σχολική τάξη, δίνοντας ωφέλιμες παραινέσεις στους γονείς, ιδίως για το πρώτο διάστημα προσαρμογής των παιδιών τους στο νέο σχολικό περιβάλλον. 

Ακολούθησε το κύριο μέρος της εκδήλωσης που περιλάμβανε τη δωρεάν διανομή στα πρωτάκια του Δημοτικού της σχολικής τους τσάντας που ελπίζουμε να τους συνοδεύσει για πολλά χρόνια στον αγώνα της μάθησης.

Τις τσάντες διένειμαν στους μαθητές ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Ιωάννης Μωυσιάδης, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Σερρών κ. Δημήτριος Μερετούδης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών και Αντιπρόεδρος της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών, πολύτεκνος γονέας, κ. Βασίλειος Κατιρτζόγλου, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Θεολόγων Ν. Σερρών, κ. Ιωάννης Παπαεμμανουήλ και κα. Αθηνά Καντάνη, αντίστοιχα, ο Γραμματέας της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης, κ. Χαράλαμπος Χορταράς, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Πολυτέκνων κκ. Ξενοφών Μπεριντζής και Στεφανάκης Στέφανος, αντίστοιχα.

Ευχαριστούμε τους εφημερίους του Ιερού Ναού του Αγίου Νικήτα Σερρών για την αγάπη τους και τη ζεστή φιλοξενία, όπως και τις κυρίες που διακόνησαν στο έργο της εκδήλωσης. 

Ο αγώνας για την Οικογένεια συνεχίζεται. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος                                                        Ο Γεν. Γραμματέας    

Ξ. Μπεριντζής                                                            Ι. Κιορίδης

 

 

Περισσότερα:...  ΕΔΩ

Πρόσφατα άρθρα