ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

                                                                                                                            Θήρα 10/07/2017

                                                                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης συμπληρώνει  φέτος  είκοσι (20) χρόνια παρουσίας και προσφοράς  στη Σαντορίνη .Είκοσι χρόνια  κοντά στον πολύτεκνο , τον άπορο και τον πάσχοντα συνάνθρωπο  μας  .Με σημαντικές παρεμβάσεις τόσο στην Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων όσο και στους εκάστοτε κυβερνώντες πάντα προς όφελος των πολυτέκνων .Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούμε το γραφείο μας αδιάλειπτα για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους . Με διοικητικά συμβούλια που αφιερώνουν πολύ  χρόνο και πολύ κόπο για να κάνουν την Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης έναν από τους καλύτερους συλλόγους της Ελλάδος .Η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί με όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου το Έθνος μας  να συνεχίσει να υπάρχει έχοντας πάντα  σαν στήριγμα την πολύτεκνη οικογένεια . Από τους εκάστοτε κυβερνώντες θα συνεχίσουμε να ζητάμε όχι την ελεημοσύνη τους αλλά την ουσιαστική στήριξη τους όπως ορίζει και το Σύνταγμα μας .

Είμαστε υπερήφανοι για ότι έχουμε καταφέρει και αισιόδοξοι ότι παρά τις τεράστιες δυσκολίες θα καταφέρουμε περισσότερα .

Στις 30 Ιουλίου λοιπόν γιορτάζουμε τα 20 χρόνια της Ένωσής μας με τις εξής  εκδηλώσεις :

 Ώρα 19:00 φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας  των Πολυτέκνων και τις ομάδας των παλαιμάχων της Θύελλας Καμαρίου στο γήπεδο του Καμαρίου  .

Ώρα 21:00 Συναυλία με τον Μανώλη Φύτρο και το συγκρότημα του  που θα  << απογειώσει>>  τους  παρευρισκόμενους και θα τους     << ταξιδέψει >>  μέσα από λαϊκά και παραδοσιακά μονοπάτια σε μια αναδρομή στο ελληνικό τραγούδι που αγαπήσαμε στο γήπεδο μπάσκετ του Καμαρίου .

Η συναυλία  είναι μια συνδιοργάνωση  με το ΔΑΠΠΟΣ το οποίο και ευχαριστούμε όπως επίσης ευχαριστούμε και τους παλαίμαχους της Θύελλας Καμαρίου  .

                  Για Την Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης

                                      Ο Πρόεδρος

                             Χαράλαμπος Δαρζέντας 

Πρόσφατα άρθρα