ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ

Β. ΠΑΥΛΟΥ 10, 1ος ΟΡΟΦΟΣ

ΤΗΛ.& FAX   2531022566

69100  ΚΟΜΟΤΗΝΗ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την  10η Σεπτεμβρίου 2010 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.30 μ.μ. στην αίθουσα τελετών της Νομαρχίας Ροδόπης,  ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Ροδόπης διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά εκδήλωση για τους μαθητές που θα φοιτήσουν στην πρώτη τάξη όλων των Δημοτικών Σχολείων του Ν. Ροδόπης. Στην εκδήλωση διανεμήθηκαν δωροεπιταγές  αξίας 60 ευρώ η κάθε μια. Η παρουσία πολλών επισήμων και αξιωματούχων της πόλης μας, έδηξε ότι στηρίζουν την πολύτεκνη οικογένεια και υπάρχει ενδιαφέρον για τα προβλήματα μας.

Συγκεκριμένα παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Μ.& Κομοτηνής ο αιδεσιμότατος πατέρας Χρυσοβαλάντης Δήμου, ο εκπρόσωπος του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό & Κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πεταλωτή Γεωργίου κ. Αμπατζιάνης Χρήστος, ο εκπρόσωπος της Περιφερειάρχη κ. Κόκλα Θ. -η οποία ήταν και η αποκλειστική χορηγός της εκδήλωσης – κ. Αρσενίου Σπύρος,  η εκπρόσωπος του Δημάρχου κ. Γιαμουστάρη Μ., η πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Φελίνα Καζάκου, ο Ταξίαρχος κ. Χασάπης Δ. πολλά μέλη και φίλοι του συλλόγου μας αλλά και οι δικαιούχοι μαθητές της πρώτης δημοτικού του συλλόγου μας.

           

            Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως δια του παρόντος την Περιφερειάρχη κ. Κόκλα Θ.  για την ευγενική χορηγία της καθώς και όλους όσους παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας.

       

                                                                                                

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πρόσφατα άρθρα