ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ                              Λάρισα, 06-10-2009
ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
Ηπείρου 83 – 41222
Τηλ. 2410614177 – Fax 2410 614981

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Λάρισας για την υποδοχή των παιδιών μελών του Συλλόγου που θα φοιτήσουν στην πρώτη Δημοτικού (πρωτάκια) την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 19.30  στο «Χατζηγιάννειο» Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο» με τη συμμετοχή του θιάσου «Τιριτόμπα» του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Λαρισαίων ο οποίος  διασκέδασε τους μικρούς μαθητές με το έργο «Η τοσοδούλα».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πανοσιολογιότατος πατήρ Νικηφόρος εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης  Λαρίσης & Τυρνάβου, ο πολύτεκνος βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ Αστέριος Ροντούλης και η νομαρχιακή σύμβουλος & προϊσταμένη τεχνικής εκπαίδευσης Μεταξωτή Ιωακειμίδου.
Στους μαθητές ο Σύλλογος δώρισε μια σχολική τσάντα με τον απαραίτητο εξοπλισμό ενώ στο τέλος της εκδήλωσης παρατέθηκε μπουφές στο φουαγιέ σε όλους τους παρευρισκόμενους προσφορά των εταιριών «ΜΕΒΓΑΛ», COCA-COLA, ΤΣΑΚΙΡΗΣ Chips Α.Ε.Β.Ε & Ζαχαροπλαστεία Αφών  Μπουλιώτα.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπο την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων, ο οποίος πρόσφερε την παράσταση του θιάσου «Τιριτόμπα» και διέθεσε την αίθουσα.

Για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση πατήστε

εδώ: 12 3

Πρόσφατα άρθρα