Παρέμβαση προς το Βουλευτή Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημ. Κουσελά, του Προέδρου του Συλλόγου Πολυτέκνων Κυπαρισσίας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου  Κώστας Κωνσταντόπουλος, μπροστά στην επερχόμενη δύσκολη χρονιά ειδικά για τους πολύτεκνους και με τις φημολογούμενες παρεμβάσεις που πρώτα και κύρια θα πλήξουν τους πολύτςεκνους, όπως ακούγεται και γράφεται στον τύπο, έστειλε το πάρα κάτω κείμενο στο βουλευτή Μεσσηνίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Αγατητέ Δημήτρη,

Στη λαίλαπα που πρόκειται να πλήξει τους πολύτεκνους της χώρας τούτης χρειάζεται να βρεθούνε και να σταθούμε οι αρωγοί που στις δύσκολες τούτες στιγμές ειναι περισσότερο αναγκαίοι παρά ποτέ άλλοτε. Τη φτώχεια και την ανέχεια δεν ειμαι εγώ αυτός που θα στην συστήσω, την γνωρίζεις εσύ καλύτερα και απο μένα.
Ειναι λοιπόν άδικο να πληρώνουν αυτοί που δε φταίνε - εκτός και άν φταίνε που πήγαν και ψήφισαν ό,τι ψήφισαν -. Ειναι επιτακτική ανάγκη να σταθείς και εσυ προσωπικά στο ύψος των περιστάσεων. Δεν ειναι λίγοι αυτοί που ακόμα και σήμερα "πίνουν στην υγειά των κορόϊδων" (βλέπε λαός). "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΒΡΗΤΕ ΤΑ λοιπόν. Αποδώστε δικαιοσύνη. Τα εγκλήματα δεν παραγράφονται.
Η πολιτική δεν ειναι μόνο η τέχνη του εφικτού ειναι οι μεγάλες αποφάσεις που κάποιος θα πάρει, είναι όταν έρχεται η στιγμή για ν' αποφασίσει με ποιους θα παει και ποιους θ' αφήσει.
Εκείνο που έχει σήμερα περισσότερο ανάγκη η χώρα, ειναι η πολυτεκνη οικογένεια, (χρειάζεται να στο εξηγήσω; αρθ.21 Συνταγ.) Η υπογεννητικότητα ειναι ο υπ' αριθμόν ένα κίνδυνος. Πώς θα λυθούν τα μεγάλα προβλήματα; ποιός  νέος θα δουλέψει; οι ξένοι; Ξέρεις πολύ καλά ούτε ρατσιστής είμαι, ούτε ξενόφοβος, αλλά τα μέχρι σήμερα δεδομένα - διάβασα πρίν λίγες μέρες - αποδεικνύουν οτι οι ξένοι εργάτες δεν συνεισφέρουν στην οικονομία, την παροικονομία οφελούν περισσότερο.

Ιδου λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν

Αυτά τα λίγα, για να μη σε κουράζω.



Φιλικά

Κώστας Κωνσταντόπουλος

Πρόεδρος Συλλόγου Πολυτέκνων Κυπαρισσίας

Υ.Γ.
Νομίζω οτι ειναι καιρός ό,τι πρίν λίγο και είχες δημοσιεύσει, να γίνει πράξη.

 

Πρόσφατα άρθρα