Είδες τι κάνουν οι εκλογές Μαΐου  με τα επιδόματα ΟΓΑ;

Άρχισε η παραπλάνηση…, ενώ την τελευταία στιγμή έκοψαν την προγραμματισμένη εμφάνιση της ΑΣΠΕ!

ΒΙΝΤΕΟ: http://www.megatv.com/megask/default.asp#toppage( από 11ο λεπτό)

και  

http://www.megatv.com/megask/default.asp?catid=27710&subid=2&pubid=33257063(έως 9ο λεπτό)

Πέρυσι(10/8/2013) λέγαμε: ... Ο  ΟΓΑ ανακοινώνει ότι στις 14/8/2013 θα γίνει, νέα καταβολή οικογ. Επιδομάτων σε δικαιούχους που η φορολογική των Δήλωση  εκκαθαρίσθηκε. Οι υπόλοιποι μας λένε από Σεπτέμβριο και να δούμε…, οπωσδήποτε πάντως λέμε εμείς, ότι  στις ευρωεκλογές του Μαΐου πιστεύουμε να έχουν πληρωθεί!!!
 
 Προχθές η κ. Μ. Ιατρίδου - Βουλευτής σε ερώτηση  που κατέθεσε στον Υπ Εργασίας κατέληγε :... Εν όψει των ευρωεκλογών με ποιους τρόπους προτίθεσθε να παραπλανήσετε τους πολυτέκνους μήπως και καταφέρετε να σας ψηφίσουν, όταν μάλιστα αριθμούν πλέον του 1.000.000 ψηφοφόρους;
 
Αυτά τα ερωτήματα θα θέταμε στον Διοικητή του ΟΓΑ και μας έκοψε... το MEGA! 
 
Τους ζητάμε στοιχεία  και έντρομοι για τα καραγκιοζιλίκια που έκαναν δεν δίνουν τίποτα... 
 
-Πόσοι πολύτεκνοι είναι δικαιούχοι αυτών των επιδομάτων και πόσων απερρίφθησαν οι αιτήσεις;...
-Πόσοι από αυτούς έχουν την πολυτεκνική ιδιότητα και πόσοι όχι;;;
-Ποίο είναι το τελικό κόστος αυτών; Έγινε η Εξοικονόμηση των 86 εκατομμυρίων που έλεγαν; 
-Γιατί αρνούνται πεισματικά, να προσθέσουν ένα ερώτημα ακόμη, αν ο αιτών έχει την πολυτεκνική ιδιότητα και ποιος ο αριθμός αυτής;;
-Έγιναν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι που έλεγαν και τι απέδωσαν; 
-Του χρόνου που δεν θα έχουμε εκλογές, θα συνεχισθεί η προκαταβολή αυτή των επιδομάτων; 
 
 
 

 

 Εσκεμμένη παραπληροφόρηση;

1.Κακώς κάκιστα καταργήθηκε το αφορολόγητο των προσώπων που βαρύνουν τον φορολογούμενο. Είναι προφανώς αντισυνταγματικό και άδικο μέτρο. Μόνο οι ακριβοπληρωμένοι σύμβουλοι των υπουργών και οι ίδιοι οι υπουργοί κάνουν ότι δεν το αντιλαμβάνονται.

2.Είναι αναληθές ότι το ειδικό επίδομα χορηγήθηκε λόγω της κατάργησης του αφορολόγητου των τέκνων. Η αλήθεια είναι ότι δόθηκε σε αντικατάσταση του επί δεκαετίες ισχύοντος και άνευ αποχρώντος λόγου καταργηθέντος πολυτεκνικού επιδόματος και του επίσης καταργηθέντος επιδόματος τριτέκνων.

3.Παραλείπεται επίσης να αναφερθεί ότι καταργήθηκαν η ισόβια σύνταξη της πολύτεκνης μητέρας, το επίδομα τρίτου τέκνου και η εφ’ άπαξ ενίσχυση των 2000 €.

4.Ούτε και αυτά τα εισοδηματικά κριτήρια στα οποία εμμένουν, δεν μπορούν να υλοποιήσουν με δίκαιο τρόπο, αφού για ένα (1) μόλις ευρώ, δηλαδή με εισόδημα 48.001 χάνεται ολόκληρο το επίδομα.

5.Εσκεμμένα παραλείπεται να αναφερθεί ότι με τον ισχύοντα σήμερα νόμο, το ειδικό επίδομα δικαιούνται μόνο όσοι τρίτεκνοι ή πολύτεκνοι έχουν τρία και άνω προστατευόμενα! 

6.Όσοι τρίτεκνοι και πολύτεκνοι δηλαδή μένουν με ένα ή δύο προστατευόμενα τέκνα αποκλείονται και δεν  λαμβάνουν ΚΑΝΕΝΑ επίδομα!.

7.Παραλείπεται επίσης η αλήθεια ότι το γλίσχρο επίδομα στήριξης τέκνων θα το λαμβάνουν ολόκληρο (40 €) μόνο όσοι έχουν οικογενειακό ισοδύναμο εισόδημα έως 6.000 €, τα 2/3 ήτοι 27,67 € όσοι έχουν ισοδύναμο εισόδημα έως 12.000 € και μόλις 13.33 € όσοι έχουν ισοδύναμο εισόδημα έως 18.000 € και τέλος.

8. Πολύτεκνοι – τρίτεκνοι (Έλληνες πολίτες) που δεν έχουν συμπληρώσει 10 χρόνια μόνιμης κατοικίας στην Ελλάδα, όσα παιδιά και αν έχουν και ανεξαρτήτως εισοδήματος  δεν δικαιούνται κανένα επίδομα!…

Όμως κύριοι που αυτή τη στιγμή είστε υπεύθυνοι για την τύχη της χώρας πρέπει να γνωρίζετε και να το αποδεικνύετε στην πράξη ότι άλλο η φορολογική πολιτική, άλλο η κοινωνική πολιτική και άλλο η δημογραφική πολιτική. Όταν δεν υπάρχει καμία δίκαιη, σταθερή και σε βάθος χρόνου πολιτική και ειδικότερα η δημογραφική που δυστυχώς σε κάποιους φαντάζει πολυτέλεια, η συρρίκνωση της χώρας σε όλους τους τομείς θα συνεχίζεται.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, τελικά ο πολύτεκνος με 4 προστατευόμενα παιδιά, θα πάρει 2.000 ευρώ επίδομα(ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΑ, έναντι 2112 έως 3.708 ευρώ - αν είχε παιδί μικρότερο των 6 ετών - που εισέπραττε πέρυσι), αν έχει εισόδημα μέχρι 48.000 ευρώ, αλλά θα πληρώσει φόρο για αυτό το εισόδημα: 14.060 ευρώ!!!

 Πολύτεκνος μισθωτός με 4 παιδιά και 16.000€ εισόδημα το 2014 θα πληρώσει φόρο 8 φορές πάνω

 ====

 

ΒΙΝΤΕΟ-Πως και πότε θα δοθούν τα οικογενειακά επιδόματα- Σχόλιο ΑΣΠΕ

 

 

 

 

 

Πρόσφατα άρθρα