Ελπίζουμε το Πόρισμα αυτό να παραμείνει μόνιμα ως οδηγός αναφοράς σε κάθε ψηφιακή βιβλιοθήκη όσων πονάνε γι ΄ αυτόν τον τόπο :

ΤΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΠΟΡΙΣΜΑ -ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ : οι ορθές απόψεις που είχαν το 1993 οι πολιτικοί μας. Συγκρίνετε τη διαστροφή τους σήμερα!

Το Πόρισμα –Ορόσημο για την επίλυση των μεγαλυτέρων προβλημάτων της Χώρας, ξεχασμένο από 1993, που αποκαλύπτει «τα κρύφια των καρδιών» πολλών πολιτικών μας, που δρουν μέχρι και σήμερα, και τα ονόματά τους αναφέρονται στο πόρισμα .

 Το Πόρισμα αυτό της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής του 1993 περιέχει θέσεις εκπληκτικά αληθινές για το Δημογραφικό, τους λαθρομετανάστες, τις εκτρώσεις, την ενίσχυση του εθνικού και θρησκευτικού φρονήματος του λαού και άλλα καίρια θέματα, (ειδικά μετά την σελίδα 14) που έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι γράφηκαν τότε με ειλικρινή πρόθεση .

 Μέσα σε 10 χρόνια περίπου όλες αυτές οι θέσεις της εφαρμοσμένης  πολιτικής  έχουν μεταστραφεί προς την τελείως αντίθετη κατεύθυνση, δηλαδή προς τη χοάνη της παγκοσμιοποίησης και της βαθμιαίας εξαφάνισης της ελληνικής αυτοσυνειδησίας μας. 

 Διαβάζοντας το  δημιουργούνται τα αδυσώπητα  ερωτήματα : ....

http://www.tideon.org/index.php/2012-02-03-08-47-53/2012-02-16-21-03-08/3432-2012-07-04-18-12-01-642

 ------------

  Ευχαριστούμε την «ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΔΕΩΝ», για την ψηφιοποίηση και παρουσίαση του ξεχασμένου πορίσματος της διακομματικής  επιτροπής της Βουλής, που από το 1993 είναι πεταμένο στα συρτάρια της Βουλής…  Το περιεχόμενο του οποίου όμως, είναι επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε, καθώς η  Χώρα μας  σβήνει, από την αδιαφορία των πολιτικών μας!

  Να σημειωθεί, ότι μετά από πολλά χρόνια, πέρυσι, είχε  προγραμματιστεί  να γίνει μια συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως στη Βουλή,  σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων, με θέμα: «Το Δημογραφικό ζήτημα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν   οι Ελληνικές πολυμελείς οικογένειες». Αυτή η συζήτηση, αναβλήθηκε 4 συνεχείς φορές, και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ!!! 

 

Πρόσφατα άρθρα